SAZNAO SAM DA SE TARA VIĐA SA VUKOM MOBOM! Ša otkrio šokantne detalje raskida sa Simovom!


IZVOR: Republika.rs - 22.08.2021 | 20:20


Nenad Aleksić Ša oglasio se nakon haosa koji se prošle nedelje dešavao u emisiji "Narod pita" i otkrio sve detalje raskida sa Tarom.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ša i Tara

 

Nenad Aleksić progovorio je o celokupnom haosu koji se desio tokom gostovanja Marka Đedovića u emisiji "Narod pita", nakon čega su i on i Tara imali maltene uživo okršaj koji je pratila cela nacija.

-Ne znam ni da li ima dečka, da li nema. Sve što radi, radi sebi, ne radi meni. Ja se ne igram rijalitija. Ne radim ništa da bih joj naudio. Ona je mene ostavila, nema šta da mi smeta. Ako je odlučila da ide dalje, odlučila je da ide dalje. Posle nekih stvari stvarno ne želim pomirenje. Posle saznanja da se videla sa Vukom Mobom sinoć, stvarno ne želim. Nekako mi je to preseklo sve! On joj je bivši dečko... Čula se i sa Italijanom, bivšim dečkom... Ne znam što bi meni zamerili ovo (bivšu devojku), kad mogu i njoj ovo. Ali to je manje bitno. Ne želim da se igram. Ali počeo sam da se hladim kad sam saznao da se videla sa Vukom. To je nešto... - poručio je Ša za Pink.rs

Reper je otkrio i to da li su ona i Tara u kontaktu od sporne emisije koja se desila:

-Nismo se čuli, razmenili smo par nekih poruka, ne toliko grubih, ali nisu ni toliko lepe. Nakon emisije, juče, danas. Blokirala me je. Taj detalj da će tražiti zabranu prilaska, nije mi jasan. Niti je pratim, niti gledam gde je, sa kim je... Ali uvek dođe do mene, kao što može i do nje, jer prenose fanovi, antifanovi... - odgovorio je Ša.