ISPLIVALA PREPISKA KRISTIJANA GOLUBOVIĆA: Dok uživa sa Kristinom u vezi, on šalje emotivne poruke bivšoj rijaliti zvezdi! (FOTO)


IZVOR: Republika - 10.08.2021 | 07:33


Na površinu je isplivala prepiska Kristijana Golubovića sa jednom bivšom rijaliti zvezdom, kako li će Kristina reagovati na ovo?

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Kristijanova prepiska

 

Rijaliti zvezda Branislav Radonić Brendon po izlasku iz Zadruge potpuno se povukao u svoj svet, ne davajući izjave, ali je i te kako aktivan na društvenoj mreži Instagram. 

Poznat kao neko ko voli da napravi skandal i da se o tome naširoko priča, Brendon je objavio prepisku sa bivšim cimerom Kristijanom Golubović. Kristijan i Brendon su imali odličnu ralciju tokom boravka u imaginarijumu u Šimanovcima, pa su dobru komunikaciju nastavili i van kamera. 

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Kristijanova prepiska

 

Ono što je šokiralo Brendona jeste to što ga je Golubović spomenuo u jednoj emisiji, te mu se tim povodom i javio na Instagramu. 

Foto: instagram.com

Prepiska Kristijana i Brendona

- Kakva faca - napisao je Brendon.

- Ti si kralj, legenda rijalitija - uzvratio je Kristijan.

- Ja tebe obožavam!- nastavio je Radonić. 

Iako su mnogi pričali da rijaliti prijateljstva i poznanstva ne mogu da se održe, izgleda da Brendon i Kristijan ruše te tabue, ali nisu oni jedini. Rialda Karahasanović ostala je u kontaktu sa mnogim cimerima iz rijalitija, ali i mnogi drugi.