KRISTININA DRUGARICA OTVORENO PODRŽALA VEZU SA OŽENJENIM KRISTIJANOM: Ona ne vara nikoga, nikad nije kasno za novi početak!


IZVOR: Republika - 22.05.2021 | 19:30


Kristinina prijateljica iznela mišljenje o postupcima svoje drugarice.

Foto: printscreen

Milica Šmizla, Kristina i Kristijan

Kristina Spalević i Kristijan Golubović ne prestaju da šokiraju javnost, a njihovi intimni odnosi sve su transparetniji. Iako je Golubović u emisiji "Pitanja gledalaca" istakao da jedino poštuje svoju suprugu, te da se ne planira razvesti, on i Kristina i dalje su nerazdvojni.

Tom prilikom kontaktirali smo članicu Kristinine nekadašnje grupe "Šmizle" i prijateljicu Milicu Ranković, koja nam je otkrila sve o poznanstvu sa Spalevićevom ali i kako gleda na odnos nje i Golubovića. 

- Jako smo kratko radile u grupi, bile smo na Australijskoj turneji i kada smo se vratile ona je nastavila svoju priču, mi svoju, nismo poslovno nastavili da sarađujemo, ali smo nastavili da se družimo- počela je Milica pa nastavila:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Šmizle (@smizle_official)

 

- U odičnom smo odnosu, nekih 20 dana pre Zadruge bila je tu kod mene nekoliko dana, družile se, izlazile. Tada nisam znala da ulazi u Zadrugu, ona je meni dva dana pre ulaska javila kako ulazi, pošto je i ona tada saznala da će ući.

Pitali smo je da li su o nekim ukućanima pričale i pre Kristininog ulaska.

- Nismo pričali ni o jednom ukućanu, samo sam joj poželela sreću. Nismo imale vremena da to komentarišemo, dva dana pred ulazak je saznala da će ući, pa se spremala posle je usledio i karantin, pa nismo ni mogle da se čujemo. 

Milica Šmizla otkrila nam je kakva je Kristina privatno, ali i da li je Kristijan njen tip momka i napolju.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Kristina Spalević

- Ona je uvek bila vrckasta, pozitivna, luda. Kristijan i jeste tip koji bi je privukao i da nisu u Zadruzi. To je taj tip osobe koji bi joj privukao pažnju i idu mi zajedno kao par. Meni su skroz okej- rekla je pa istakla da poznaje Kristijana od ranije. 

Milica: ne vara ona nikoga, da se razumemo, ona je slobodna devojka i ima pravo da radi šta god želi. 

- O Kristijanu mislim sve najbolje. Mi smo bili na kratko zajedno u Farmi 6, i koliko sam mogla da ga upoznam on je meni skroz okej, nemam nikakvo posebno mišljenje.

Kada smo je pitali da li misli da će njihova veza opstati van Bele kuće, s obzirom na Kristijanovu suprugu, rekla nam je:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Kristina i Kristijan

- Skroz sam zaboravila da je oženjen.  Pa ako je to stvarno neka ljubav, ako se stvarno vole, ko zna, nikad nije kasno za novi početak.

Milica navodi i da će podržati svoju drugaricu bez obzira na sve.

- Kao drugarica i koleginica uvek ću je podržati ako je nešto čini srećnom i ako joj je lepo, sad da li se ja baš slažem sa tim i da li smatram da je to okej to je nešto što ćemo nas dve razgovarati kada izađe- rekla je Šmizla pa dodala:

 

 

- U krajnjem slučaju ne vara ona nikoga, da se razumemo, ona je slobodna devojka i ima pravo da radi šta god želi. 

Za kraj je istakla da ne želi govoriti o ničijoj krivici i da će se svakako čuti sa Kristinom Spalević kada izađe. 

- Nije ničija krivica. Ne znam šta se dešava kod njega kući i kakav odnos ima sa ženom, da li je sve to marketing ili nije, nisam upoznata sa tim pa ne bih da svaljujem krivicu ni na koga.