UČESNICA "ZADRUGE" KRIVA ZA RASKID VELJKA I MAŠE!


IZVOR: Republika - 25.11.2017 | 18:27


Atraktivna učesnica "Zadruge" Sanja Stanković poznata je po emotivnoj vezi sa Jovanom Tomić Matorom, međutim, ona nije jedina koja nije odolela šarmu plavokose hostese - pored Matore Sanja je zavela i Cecinog sina Veljka!

Foto: facebook.com/terzic.masa

Veljko Ražnatović i Maša Terzić

Kako je otkrila njena drugarica, upravo je Sanja kriva za raskid Maše Terzić i Cecinog sina.

- Sanja je znala da je Veljko u vezi sa Mašom, ali joj to nije smetalo. Oni su se upoznali u klubu u kom je ona radila kao hostesa. Tada su razmenili brojeve i čuli se redovno, a nekoliko puta je Veljko sa drugarima bez Maše dolazio u noćni klub gde je ona radila. Svaki put posle provoda otišli bi u njen stan. Veljko joj je jednom prilikom rekao da će možda ostaviti Mašu… - priča Sanjina drugarica i dodaje:

- Međutim, nakon toga, ona je sa drugaricama izašla u jednu kafanu i tamo zatekla Veljka sa Mašom. Prišla je da mu se javi, a on se izgubio. Bila je malo bezobraznija pa mu je pred Mašom odbrusila "Šta se praviš frajer kao da me drugi put vidiš u životu?" a onda se nasmejala i dobacila Maši: "Pitaj dečka što izlazi u klub zbog tebe! Okrenula se i smestila za svoj sto, a Maša i Veljko su posle 5 minuta napustili kafanu. Sutradan je Sanji stigla poruka od Ražnatovića da je ispala jadna i da mu se više nikad u životu ne javi! Ali nije mu ostala dužna, pa mu je žestoko odgovorila. Nakon toga joj više nije pisao - napominje ona i konstatuje da su Veljko i Maša posle samo par dana od sporne situacije raskinuli.

 

??

A post shared by Sanja Stankovic (@mrs_s.happy) on Oct 26, 2017 at 3:06am PDT

 

Sanja nije prva osoba koja je u rijalitiju govorila o Veljku Ražnatoviću. Njena cimerka Luna bila je u ljubavnoj vezi sa njim, a Marijana koja je trenutno učesnica konkurencijskog rijalitija "Parovi", takođe je otkrila da se dopisivala sa Veljkom.