SLOBIN DRUG STEFAN: Kija je varala Slobu sa oženjenim muškarcima!


IZVOR: E. S. T. - 25.11.2017 | 06:35


Prijatelj Slobe Radanovića pred milionskim auditorijumom otkrio je da je pevača supruga Kristina Kockar tokom braka varala sa oženjenim muškarcima.

Foto: printscreen/TVPink

Stefan, drug Slobe Radanovića

Naime, Slobin drug Stefan Obradović, koji je bio gost Dušice Jakovljević u studiju u Šimanovcima, istakao je da pevač nema potrebe da bude toliko loše, niti da toliko krivi sebe zbog problema koje ima sa Kijom jer je za mnoge stvari u njihovom braku kriva upravo ona.

 Stefan: Ne mogu da otkrijem identitet tih ljudi iz poštovanja prema njihovim porodicama

- Činjenica je da je to sve bilo iz ljubavi. Sloba se zaljubio i mi ga svi podržavamo. Meni se srce cepa kad krivi sebe. Kija misli da može bilo šta, i da ga pljune, i sve, ali to zapravo Sloba može. On nije izgubio nijednog prijatelja. On ne treba da nosi toliki teret i krivicu u sebi jer Kija tokom celog braka nije bila verna. I to ne sa jednim muškarcem, i ja sam to morao da kažem, da je ona bila preljubnica. Nije da nije i on kriv, ali je bar bio iskren - ispričao je Stefan na televiziji Pink.

On je nakon toga dodao da zna imena svih muškaraca s kojima je Kija bila i da su to bili oženjeni muškarci, kao i da je to javna tajna u Zrenjaninu.

- On ne zna istinu. Rekao bih javno imena i prezimena svih njenih ljubavnika, sve su to bili oženjeni i zauzeti muškarci. Ne želim iz poštovanja prema njihovim porodicama. Ja sam iz Zrenjanina i u tom sam krugu ljudi. Sa sto strana je stiglo da ga je varala, neke prevare su proverene 99 odsto, a neke nisu. Sada kada je ušla u rijaliti, sve se saznalo. Svi, osim njega, znali su s kim ga je varala - zaključio je Slobin prijatelj Stefan.

Mina doživela nervni slom zbog Golubovićke

Jelena Golubović ušla je u svađu sa Lepim Mićom, a onda je krenula na Minu, koju je obezbeđenje sklonilo da ne bi došlo do većeg sukoba.

- Neka se skloni od mene, samo me provocira, ne mogu više, skroz sam pukla - rekla je kroz suze Mina.

Mina i Jelena su pljuvale jedna drugu. Jelena je Minu nazivala narkomankom, a ova je pokušavala da je udari, pa je reagovalo obezbeđenje.

- Meni je muka od svega, pogotovu Jelene Golubović, koja mi stalno nabija nešto na nos, koja mi govori da sam ku*va... Ja nisam dovoljno jaka! To što imam prokletih 17 godina ne mora da znači da mogu da budem predmet zaje*ancije. Ja se izvinjavam ostalima - plačnim glasom rekla je Mina.