(AUDIO SNIMAK) ODBIJA DA POVERUJE! Majka Nece Tiktokera ne prihvata da joj je sin gej: KAD SMO JE KONTAKTIRALI, KROZ PLAČ JE PORUČILA OVO!


IZVOR: Milica CVETKOVIĆ - 17.12.2020 | 10:07


Porodica Nece Tiktoka koji je pred milionskim auditorijum priznao homoseksualne sklonosti prema Bori Santani, odbija da poveruje da je njihov sin i brat gej!

Foto: Jelena Simonović/printscreen

Neca, Milena i Bora

Nakon dramatičnog priznanja zadrugara u programu uživo, o čemu je Republika već pisala, kontaktirali sm njegovu majku Milenu Lazić, koja otvoreno priznaje da šokirana izjavama i postupcima sina.

U kratkom telefonskom razgovoru, ona jednostavno odbija da poveruje da se njen sin homoseksualac.

 

 
$bp("Brid_08198356", {"id":"22746","width":"16","height":"9","video":"692319"});

 

Ona, naime, smatra da je Necina izjava koja je uzburkala strasti u Beloj kući i koja je naišla na različite reakcije među zadrugarima, posledica njegove želje da Boru Santanu "skine sa vrata".

- Ili je on to izjavio da ga više ne bi provocirali da kaže da je gej ili da bi rasklinkao Boru - kaže vidno usplahirena naša sagovornica.

I Necin brat Peca priznaje da je cela porodice reagovala jako stresnog nakon što je zadrugar rešio da "izađe iz ormara".

- Bora može sve ali da se nekom svidi, teško. Neca ovo radi jer ga Bora stalno napada da je zaljubljen u njega, pa želi da vidi da li Bora ima tu sklonost. Bora je čudan pre ulaska u Zadrugu 4 stalno mi se javljao i raspitivao za Necu - kaže Peca.

On, međutim, ne krije da je ogorčen na ponašanje svog brata u popularnom rijalitiju.

- Više ga uopšte ne prepoznajem, kao da sam ceo život živeo u laži. Pre ulaska u Zadrugu 4 vežbali smo takozvani "Pokerface", da može da priča a da ne pokazuje nikakvu facijalnu ekspresiju, odnosno da opusteno laže a da niko ne primeti - objašnjava Peca za Republiku.

Na kraju on ističe da ne može da razume iz kojih motiv Neca iznosi laži u Beloj kući.

 

 
$bp("Brid_08197756", {"id":"23088","width":"16","height":"9","carousel":"224"});