Napad kriminalaca na maloletnu ćerku Anabele i Gagija: Nini hakovali Instagram, pa joj tražili velike pare!


IZVOR: E. S. T. - 05.10.2020 | 03:15


Anabela Atijas objavila je pratiocima na Instagramu kako je njenoj srednjoj ćerki Nini Đogani hakovan profila na ovoj društvenoj aplikaciji i kako neko pokušava da joj iznudi novac.

Foto: Prntscrin

Njena majka je reagovala odmah i počela je da se dopisuje s hakerom u čijim rukama je profil sada. Ona ga je zamolila da vrati profil, a on je počeo da joj pominje novac. Prva cena bila je 300 evra, a onda je povećao na 500. Iako je Atijasova u prvi mah bila rešena da mu uplati novac, kada je videla da od tog posla nema ništa, digla je ruka, a haker ju je blokirao. Ona je reagovala da se prijavi profil jer je hakovan i zamolila pratioce da ga prijave. Anabela je takođe objavila prepisku sa hakerom, a kako tvrdi u objavi, ova nepoznata osoba ih ucenjuje i iznuđuje im novac.

- Nini je upravo hakovan profil s kog stižu poruke, pomoću kojih, ukoliko kliknete, i vaš profil će biti hakovan. Radi se o osobi koja ucenjuje maloletnu devojku, pa vas molim da prijavite - napisala je Anabela.

 Atijasova: Prva cena bila je 300 evra, a onda je povećao na 500

 

Gagi u provodu sa Đoletom, Vesnom i Trik FX!

Gagi Đogani izašao je iz ilegale nakon hapšenja zbog posedovanja narkotika i zaputio se na jedan prestonički splav gde je đuskao do jutra.

Otac Lune Đogani i bivši suprug Anabela Atijas se ne smiruje. On je preksinoć pravio haos zajedno sa bratom Đoletom, snajkom Vesnom i Natalijom i Sanijem Ibraimovim. Naime, njih je na splav pozvao bivši zadrugar Mateja Matijević, koji tamo radi kao promoter. Đuskali su kao u dobra stara vremena i ponovo su dokazali da za njih nijedan problem nije nerešiv.