ĐEDOVIĆU PRETE UBISTVOM: Sumnja na fanove Lune i Marka!


IZVOR: Irena Karić - 28.07.2020 | 11:59


Marko Đedović je neko ko je oštrim komentarima obeležio treću sezonu rijalitija "Zadruga". Novinar nije krio netrpeljivost prema pojedinim stanarima Bele kuće i vrlo često im je bez pardona u lice govorio sve što o njima misli, a zbog svojih argumenata se nalazio na udaru, što je i sada slučaj.

Foto: TV Pink/printscreen

Marko Đedović

Reč je o zastrašujućim porukama - upozorenjima na društvenoj mreži Instagram, gde mu je javljeno da se navodno priprema ubistvo njegove porodice, ali i njega samog! Marko nije časio časa, već je odmah sve objavio i otkrio na koga sumnja.

- Hej, imam informaciju da će neko da ti ubije porodicu i tebe. Pazi šta radiš. Ne spominji Lunu i Marka. Ozbiljno je. Shvati ovo najozbiljnije. Da li ste razumeli poruku - glasila je pretnja koja je stigla Marku, a on je zatim pokazao i šta je odgovorio.

 Imam informaciju da će neko da ti ubije porodicu i tebe, glasi pretnja

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

- Ma ovo je pravna država, ja verujem u institucije. Ne brinem se puno - napisao je Marko i jasno stavio do znanja svima da se ne plaši pretnji koje mu stižu sa raznih Instagram profila.

Ko stoji iza pretnji upućenih Đedoviću i kako će se ova jeziva priča na kraju završiti, kao i da li će Luna i Marko stati na put fanovima koji, kako se sumnja, šalju ovakve poruke, ostaje da vidimo.

 
$bp("Brid_95935388", {"id":"22746","width":"16","height":"9","video":"610677"});