IVA SE JE*ALA SA ČETVORICOM, ŠMRKALA IM KOKAIN SA PE*ISA: Lepi Mića napravio haos u emisiji, pa raskrinkao pobednicu "Zadruge"!


IZVOR: Goran DOLJANČEVIĆ - 22.07.2020 | 03:25


Lepi Mića i pobednica "Zadruge 3" Iva Grgurić, zajedno sa Filipom Đukićem, bili su gosti emisije "Zadruga - Narod pita". U prvim minutima emisije Mića i Iva uspeli su da se posvađaju na krv i nož, zbog čega je pevač, izrevoltiran starletinim ponašanjem, otkrio šta zna o njenoj burnoj prošlosti.

Foto: youtube.com/printscreen

Iva i Lepi Mića

- Mamu joj njenu, meni će da glumi finoću u emisiji. Kada je pušila ku*čeve četvorici i šmrkala kokain sa njihovih penisa, tad je isto bila fina, je l'? Šta ćemo s tim? Ona je glibuša najgora. Drolja jeftina. Meni neće da glumi nivo - rekao je Mića za Srpski telegraf.

Ništa bolja situacija nije bila pred kamerama jer je Lepi Mića pobednicu "Zadruge" napao već na samom startu i nije prestajao da je vređa, što je nju dovelo do suza.

Njen dečko Filip je jednog momenta počeo da šutira sve po studiju jer nije znao kako da je verbalno odbrani, a sve je počelo kada je Mića konstatovao da se Iva uzvezdila i da ga nije pozvala nijednom da se vide posle rijalitija.

Mića: To je njen obraz, ja ću razumeti, ja sam navikao na to da se ljudi uzvezde, ja je neću juriti. Ona sve laže i folira. Tvoja i Filipova veza je svima čudna! Mene je zvao čovek i rekao da šmrčeš kokain i da si poznata po tome!

Foto: youtube.com/printscreen

Nakon Mićinih uvreda, Iva se rasplakala u studiju, a Filip je bezuspešno pokušavao da je odbrani

Iva: Evo, ja ću to odmah da demantujem.

Mića: Puši ku*ac! Je*em ti mater 100 puta. Nemoj biti tako bezobrazna! Ti si meni plakala 100 puta i tražila pomoć, a ovde govoriš: "Može mi se", ti si jedna takva kurvetina i drolja! Meni je čovek rekao da se ti je*eš za pare i ja treba da mu verujem? Saslušaj šta ti se kaže!

Iva: Ti si rekao da se ponašam bezobrazno i ja sam ti odgovorila da mi se može.

Filip: Mićo, sačekaj sada! O'ladi malo, puši ku*ac sada ti! Evo ti odmah demanti, ti kažeš da si joj jedini pravi prijatelj u "Zadruzi", a pogledaj kako se ponašaš.

Puši ku*ac! Je*em ti mater 100 puta. Ti si meni plakala 100 puta i tražila pomoć, a ovde govoriš: "Može mi se", ti si jedna takva kurvetina i drolja, rekao je pevač Grgurićevoj

Foto: youtube.com/printscreen

Mića: Popuši mi ku*ac! Meni to ne možeš tako reći! Ja znam dobro kako si se ponašala kada si došla, bila si simpatična, sada si postala medijska aždaja! To rade samo devojke jako kvarne i bezobrazne, ja nikada u životu ovo ne bih tebi rekao, ti si kao mene zgazila, ja sam te stvorio, budalo budalasta! Meni si kao pi*ka plakala zbog Stefana! Svi vi mi se napušite ku*ca! Više mi je preko glave da ovakvi pobeđuju! Mrš, mamu ti je*em kurvinu - galamio je Mića, koji se nije smirivao do kraja emisije.

Mića: Iva je pušila invalidu Šariću

Pevač se nije smirivao, pa je jednog momenta počeo da kopa po prošlosti pobednice "Zadruge". Lepi Mića je Ivi sasuo u lice kako je oralno zadovoljavala bivšeg ljubavnika Marijana Šarića dok je on sedeo u invalidskim kolicima.

- Pušila si ku*ac invalidu Šariću. Budalo jedna. Bila si na kolenima. Tukla te je njegova žena i ćerka. Treba i Filip da te otera kući. Trinaest dana si ovde. Je*em ti mater u pi*ku 100 puta. Klošarko smrdljiva. On neće postojati kad odeš u Zagreb - rekao je Mića.

Foto: youtube.com/printscreen

Filip i Mića se umalo nisu pobili

Atmosfera u studiju dostigla je vrhunac kada je Filip Đukić skočio i počeo da brani Ivu od Mićinih uvreda. On je počeo da šutira stolice i malo je falilo da se on i pevač potuku.

Iva: Ti si mene napao zato što nisam pričala ono što si ti hteo.

Mića: Više ti neću prelaziti preko nekih stvari i, samo da znaš, ovo je početak mog bavljenja tobom! Od sutra ću iznositi istinu, tek ti počinje pakao, s kim si se je*ala, gde si šmrkala! Pa ćeš da vidiš! Slušaj me, kurvetino - urlao je Lepi Mića.

Filip: Dosta, bre, više! Šta kurvetino? Bravo! Psuj žensko! Ajde, do jaja - urlao je Filip, šutirajući stolicu po studiju kada zamalo nije došlo do fizičkog obračuna između njega i Miće.