Pešićka neviđeno provocirala Đoganijevu u emisiji: Izjavila nešto frapantno, Srbija ne veruje šta čuje!


IZVOR: Republika - 27.06.2020 | 19:42


U emisiji "Magazin In", autorke i voditeljke Sanje Marinković, gošće danas su zadrugarke, Anabela Atijas, Luna Đogani, Maja Marinković, Jelena Pešić, Iva Grgurić i Ana Korać.

Foto: youtube.com/magazinin

Sanja Marinković

One su progovorile o svojim porodičnim odnosima, kao i o trenutnom emotivnom stanju.

Nakon emotivne ispovesti Anabele Atijas koja je otkrila da nosi sa sobom velike traume, jer ju je majka ostavila kako bi se posvetila sebi i svojoj sreći, na red je došla Jelena Pešić koja je rekla nešto što se nije dopalo zadrugarkama. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jelena Pešić

- Mene su svi momci želeli u "Zadruzi", a ja im nisam dala zeleno svetlo i zbog toga su se okrenuli drugim ukućankama - rekla je Pešićeva, a sudeći po izrazu lica Lune Đogani koja je sedela pored nje, to joj se nije dopalo. Podsećamo da je Jelena bila veoma bliska sa Markom Miljkovićem, pre Luninog ulaska u rijaliti. Đoganijeva je svojim ulaskom prekinula romnasu između Jelene i Marka. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko i Jelena

- Ne mogu da kažem da me svi žele, ali osamdeset posto muškaraca bi želelo da bude pored mene - rekla je Pešićeva i dalje samouverena. 

- Zbog toga i mislim da me mnoge ukućanke ne vole, to im je bolna tačka - rekal je Pešićeva, za koju je Sanja Marinković primetila da izgleda daleko bolje nego na početku rijalitija.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jelena i Luna