(FOTO) MNOGO OZBILJNIJI OD ZOLE: Ovako izgleda novi dečko Miljane Kulić?!


IZVOR: Alo, Espreso - 02.05.2020 | 03:35


Samo par dana nakon što je okončala turbulentnu vezu sa Lazarom Čolićem Zolom, Miljana Kulić zamenila ga je novim, ozbiljnijim, dečkom.

Foto: printscreen/TVPink

Miljana Kulić

U život bivše zadrugarke se vratio muškarac iz prošlosti, a beogradski mediji su došli u posed intimne prepiske Kulićeve.

U pitanju je Žarko Ristić iz okoline Niša. Ovaj mladić i Miljana su se upoznali pre nekoliko godina u jednoj diskoteci, a između njih je bez sumnje bilo varnica. Kulićeva je odlučna da stavi tačku na svaku pirču sa Lazarom Čolićem Zolom, te se odlučila na izlazak sa potencijalnim novim partnerom. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Lazar Čolić Zola

- Istina je da se pojavio neko nov u mom životu, ali nisam rekla da mi je to dečko, odmah da se ogradim. Nisam još uvek psihički spremna da uplovim u vezu, jer želim da se posvetim Željku, i sebi. Želim prvo da se dovedem u red i budem ona stara Miljana, a ne mečka Božana – govori Miljana i dodaje:

- Ne znam kako ste saznali za Žarka, ali on je divan jedan dečko. Za sada smo prijatelji, ali ko zna šta će biti u budućnosti. Bitno je da sam se prošlosti rešila i da sam nastavila svoj život dalje – završava Kulićeva.

Mediji su došli i do Žarkovih fotografija: