Skandalozna reakcija Markove majke: Nedeljka spustila slušalicu kada je čula da joj se sin pomirio sa Lunom!


IZVOR: pink.rs - 04.03.2020 | 08:48


Iako se mnogi tome nisu nadali, budući da su emotivnu vezu prekinuli pre tri meseca, došlo je do pomirenja između Lune Đogani i Marka Miljkovića, kojima na polju ljubavi opet cvetaju ruže.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko, Nedeljka i Luna

Nakon što se završio sinoćnji "Pretres nedelje", Luna i Marko otišli su u izolaciju, budući da su izabrani za ovonedeljne potrčke, a vrlo brzo su završili u istom krevetu, nakon čega su pali poljupci i usledilo je pomirenje.

Ova vest obradovala je Luninog oca Gagija Đoganija, kojem se ćerka jutros brže-bolje pohvalila, ali i Anabelu, koja je dešavanja pratila od kuće.

- Očekivala sam to, želim im svu sreću - kratko je rekla Anabela, koja nije želela da ulazi u detalje ćerkinog odnosa sa dečkom.

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Želela Lunu za snajku

Sa druge strane Nedeljka Miljković, Markova majka, nije bila raspoložena za razgovor.

Naime, kada je upućena u novonastala dešavanja, i da je njen sin Marko ponovo uplovio u emotivnu vezu sa Lunom, Nedeljka nije želela da izusti ni reč, već je redakciji portala Pink.rs spustila slušalicu. 

Da li je ovako reagovala jer ju je vest o pomirenju iznenadila ili pak ne želi da se meša u sinovljev izbor i komentariše njegove postupke u "Zadruzi", ostaje da se vidi.