RAZOTKRIVANJE! Mensur uništio Koraćevu, zadrugari ga podržali: Ana ide preko da je je*u!


IZVOR: Goran DOLJANČEVIĆ - 14.02.2020 | 04:35


U Beloj kući nastala je opšta pometnja kada je Ana Korać prozvala Minu Vrbaški da je ološ od čoveka i da je najveći folirant, pa je njen dečko Mensur Ajdarpašic ustao da je odbrani i za Koraćevu izneo šokantne detalje.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Mensur Ajdarpašić

Naime, Ana nije birala reči kada je pričala o svojoj nekadašnjoj drugarici Mini, pa je po njoj osula drvlje i kamenje, što se Crnogorcu nije nimalo dopalo, pa joj je zapušio usta.

Ana: Mina je loš čovek, to smo mogli da vidimo u sve tri sezone. Niti je komentarišem niti je vidim. Komentarisala sam nju i Mensura, meni je njega žao. On je u suštini dobar, ali da ona njega čini takvim i pravi od njega agresivca i nekoga ko skače za svaku sitnicu.

Kako je Mensur bio izrevoltiran svime što je čuo o svojoj devojci, on je udario nisko Anu Korać kad joj je spomenuo šoping i putovanja sa njenim prijateljicama.

 

 

 Crnogorac priznao da ima imućne prijatelje aludirajući na to da su oni plaćali starletu

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Korać

Mensur: Ana treba da brine šta radi na svojim putovanjima, u šopingu, šetnji.

Ana: A ti treba da brineš o svojoj devojci, koja gleda mog dečka. Znači, Mina je jedna nesrećna devojka koja je puna zla, ne zna više šta da radi. Mislim da je odlepila za Davidom, to je moje mišljenje. Primetila sam sinoć na žurki kada smo David i ja bili srećni, plesali smo zajedno, ona je izašla sa žurke.

Mensur: Ostavi se ti sada Davida i Mine, nego mi odgovori šta radiš sa drugaricama preko na rođendanima? Ko tamo bude osim vas? Neke starije čike, je l' da?

Ana: Dok sam preko, ja se sa Davidom dopisujem, a on neće da se viđa sa mojim drugaricama

 

Foto: youtube.com/printskrin

David Dragojević

Ana: Ja se sa svojom drugaricom viđam van Srbije, svi znaju zašto. Ja ću da se viđam gde god ja poželim! Ja se sa Davidom tad dopisujem i naravno da mi je falio! David se sa mojim prijateljicama ne viđa, neće da ide i on! On ima svoje priče sa svojim drugarima!

Mensur: Čime se ti baviš, Ana? Odakle ti pare za sve to? Luksuzni hoteli, po 2.000 evra za noć. Šoping koji košta po 20.000 evra. David taj život ne može da podrži. Ona je u ozbiljnoj svetskoj priči.

Ana: Ja sam od čoveka u Turskoj napravila milijardera, ja zarađujem na marketingu. Zaradila sam u Turskoj onoliko koliko ti nećeš za 15 godina.

 

 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Mensur

Mensur: Sticajem okolnosti znam neke imućne ljude i ne želim ovde da iznosim ono što sam od njih saznao. Ana ne priča Davidu sve iz svog života. Ona ide preko, odradi posao, a onda u Beograd Davidu donese pare.

Dragojević je bezuspešno pokušavao da je odbrani.

David: Ja sam prvi rekao da se čuje sa svojom drugaricom, za tu zaradu neću ni komentarisati. Naravno da treba da ide sama, ja njoj verujem. Da navedem primer, ona je mene zvala milion puta, druga je slala da me probudi. Ja spavao. Ne volim da budem privezak, ona ide sama sa svojim drugaricama.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana: David sve zna, ali ćuti pošto mu Ana sve kupuje!

Zadrugari su ostali u šoku kada je Ana priznala koliko veliku svotu novca zarađuje od marketinga i samog fizičkog izgleda, a Miljana Kulić nije mogla da joj prećuti.

- David nije nimalo glup ni naivan. On sve zna, on se uvek obraduje njenim poklonima kad dođe. Ana je rekla da novac potroši za tri dana, Tara isto zna zanimanje svoje drugarice. Njemu odgovara sve ovo, Ana kupi sve što treba, zna odlično gde ide. On je iz koristi sa Anom, ovo je prikrivena veza. Oni glume ljubav, ljube se samo kad kamere snimaju.

Foto: instagram.com/dragana_mitar

Dragana se podsmevala Edi zbog Zilhe!

Dragana Mitar se podsmevala svom ljubavniku Edisu Fetiću kada je videla da mu se žena nije javila na video-pozivu. Nju su gledaoci pitali kako je nije sramota da stoji pored govornice kada je Edisu odbijen poziv i da se smeje.

- Ne sećam se da sam se smejala, stajao je Đedović pored mene. Nisam ni išla, kao prvo, drugo, bila sam kod zidića sa Markom. Kada je bio treći poziv i kada sam videla da je odbijeno, prišla sam. Znam da bi i Edo došao u tom trenutku. Zola je bio prvi, ljudi su glasno komentarisali, ja sam ćutala. Zola je rekao da je Zilha promenila prezime. Njegovu ženu ne komentarišem, više Edo baca fore na račun mog supruga - rekla je ona.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Lepi Mića: Ana je namazana lažljivica

Lepi Mića i Ivana Šopić dotakli su se Ane Korać, koja je u emisiji rekla da napolju zarađuje mnogo novca.

- Ispadaju smešni, da Ana može da zaradi tolike pare, što je ušla ovde! Janjuš je lepo rekao: "Da sam mogao u Kini da zaradim 50.000 evra, ne bih bio ovde!" Čovek je iskren. A Ana je mala namazana lažljivica. Zna se dobro kako ona zarađuje i ko joj sve plaća.