(VIDEO) Obrukala se za sve pare: Marija oštro osudila Miljanino krljanje sa Filipom, pa onda šokirala komentarom!


IZVOR: Republika - 08.01.2020 | 16:48


Zadrugarka Marija Kulić ostala je zgrožena kada je saznala da se njena ćerka Miljana Kulić prethodne noći pred svima ljubila sa Filipom Đukićem.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marija Kulić

Ona nije mogla da sakrije da se oseća poniženo zbog njenih postupaka, a sada je javno u emisiji radija ,,Amnezija" ispričala kakav je njen pogled na to.

Što se tiče Miljaninog ponašanja, imam primedbu, jer ja vidim u čemu ona kreće na žurku. Da nosi haljinu koja je njoj tesna, mala, prekratka, gore previše otvorena. Uvek sam je opominjala da vodi računa, a ona radi šta hoće. Ona bruka sebe, meni je žao što je došla da se obruka najviše od svih. Što se tiče poljupca sa Filipom i to sam joj rekla, obrukala se za sve pare. Znam ja zašto ona to radi, nema opravdanja. Ponašanje jedne majke i zrele devojke je katastrofalno - rekla je Marija.

Marija je sinoć je pala niz stepenice u diskoteci dok je pokušavala da Miljani spusti haljinu koja je za njen ukus bila prekratka, pa ukratko ispričala kako joj je Gagi Đogani pomogao da ustane.

a sam prišla da joj spustim haljinu kad sam videla koliko je to kratko, a s obzirom na to da me boli noga, ne osetim kad silazim niz stepenice. Gagi mi je prišao da pomogne da ustanem kad sam pala i to je to. Ja imam problem samo sa Miljanom, ni sa kim drugim - rekla je Marija.

Detaljno pogledajte u nastavku.