VELIKI POVRATAK RIJALITI BOMBE! Dragana Mitar EKSKLUZIVNO za Republiku: U Zadrugu ulazim kao slobodna žena da pomrsim Tomoviću konce!


IZVOR: A. A. - D. N. - 06.10.2019 | 20:00


Jedna od najatraktivnijih učesnica prethodne sezone rijaliti šou programa "Zadruge", svakako je bivša modelsica Dragana Mitar. Ona je nesumnjivo privikla ogromnu pažnju javnosti, kako svojim izgledom, tako i burnim ljubavnim životom. Ekskluzivno za portal Republika.rs, Dragana je otkrila da će se za dva meseca opet naći u ovom rijalitiju kao učesnik.

Foto: instagram.com

Dragana Mitar

Da li pratiš novu sezonu Zadruge i ko ti je od učesnika simpatičan, a ko ne?

- Zadrugu pratim, a što se tiče učesnika podržavam Marka Đedovića, sa kojim se inače družim privatno, kao i Lepog Miću, tako da bih, eto, njih izdvojila. Gledam ove devojke koje se nalaze prvi put u rijalitiju, mogu reći da su mi se više sviđale u prethodnoj sezoni. Nemam ništa protiv njih, ponašanje Tare Simov mi se ne dopada, mislim da treba da ostane dama, takvo ponašanje ne ide uz ženu.

Foto: instagram.com/dragana_mitar

Dragana je već bila u prošloj sezoni Zadruge i stekla epitet velike zavodnice

Kako komentarišeš učešće Vladimira Tomovića u "Zadruzi"?

- On je dečko koji se igra sa tamo tim devojkama, ja to sebi nikada ne bih dozvolila, zato što je to poniženje za svaku ženu. Ne volim te Napoleone i muškarce koji se tako ophode. On deluje kao da je nesalomiv, sve dok se ne pojavi neka koja će slomiti njega. On je zapravo naporan, tvrdoglav i sve mora da bude po njegovom, dosta je implusivan, burno reaguje u nekim situacijama i zadrt je i navalentan, ja ne volim takve muškarce. Nije mi jasan konflikt njega i Lepog Miće, jer su oni u okej odnosima napolju.

Da li postoji mogućnost da ponovo uđeš u "Zadrugu"?

- Postoji, i to će se dogoditi kroz dva meseca. Ulazim da pomrsim konce - ja sam sada slobodna žena, sada se razvodim i definitivno ću ući u punom sjaju.

Dopada li ti se neko od muških učesnika?

- Nema neki moj tip muškarca, svi su nekako detinjasti. Moj ukus ćete videti unutra, neću ništa za sada da otkrivam.

Foto: facebook.com/Sinisa Dragutinovic

Sa Sinišom je nakon izlaska iz rijalitija imala baš težak životni period

Draganu smo pitali i kako se oseća sada nakon svega što je prošla sa svojim bivšim mužem Sinišom Dragutinovićem, o čemu je Republika već pisala (pročitajte OVDE).

Kakav je sada tvoj život, posle svega što si prošla sa Sinišom? Da li ste u kontaktu?

- Nemamo nikakvu komunikaciju, a dete je kod mene, Siniša može da ga viđa svake srede, kao i svaki drugi vikend. Sve u svemu, jedva čekam da se razvedem i onda se završava sve. Trebalo je da se razvedem još pre dve godine, žao mi je što nisam. Kada je trebalo, nećkala sam se jer me je molio i preklinjao da ostanem. Verujem da će ovo sada biti novi život za mene - zaključila je Dragana Mitar.

Podsetimo, Dragana je nakon izlaska iz Zadruge prošle sezone imala jako loš odnos sa mužem Sinišom, koji ju je u toku njenog boravka u rijalitiju prevario sa drugom ženom. Ona je ubrzo po izlasku pokrenula brakorazvodnu parnicu zbog fizičkog i psihičkog zlostavljanja koje je tada trpela od njega, zbog čega je on dobio zabranu prilaska.