Donela njene nokte da joj baje da umre! Dalila uzela hodžu da Biljani baci crnu magiju!


IZVOR: Tijana CVEJANOVIĆ - 10.09.2019 | 10:30


Učesnica "Zadruge 3" Dalila Dragojević pomoću crne magije razdvojila je muža Dejana od majke Biljane Dragojević, sa kojom već dve godine nije u kontaktu. Netrpeljivost između Dalile i Biljane počela je otkako je ona 2017. godine u rijalitiju "Parovi" stupila u vezu sa njenim sinom Dejanom. U samom startu Biljana je pokazala da ne voli Dalilu, što je ova nakon nekoliko meseci iskoristila i osvetila joj se preko sina.

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Dalila i Dejan

Kako Rijaliti saznaje, Dalila je upućena u to da postoje hodže koje se pod izgovorom da je u pitanju vera bave crnom magijom, te se obratila jednom kako bi uspela da zada Biljani najveći udarac i zauvek je odvoji od sina Dejana. Sve do tada Dragojević i majka su imali dobar odnos i veoma su bili bliski, a nakon vradžbina on ne želi više ni da čuje za nju.

- Biljana je prva pogrešila kada je na sva usta blatila Dalilu i kada je javno govorila da ne želi snajku koja nije iz hrišćanske porodice. To je ovu jako povredilo, kao i brojne uvrede koje je Biljana javno iznosila na njen račun. Dalila se danima raspitivala kako da zagorča Biljani život i na kraju je odlučila da je udari tamo gde najviše boli, a to je svakako njen sin - priča dobro obavešten izvor i nastavlja da otkriva čime se sve Dalila služila kako bi postigla svoj cilj.

Ova vradžbina razara odnose u porodici, izaziva realnu psihičku ili fizičku bolest!

Foto: instagram.com/dalila_dragojevic_official

Dalila je bajala Dejanovoj majci

- Dalila je dovela hodžu u svoj dom i u dogovoru sa njim ona je Dejana skroz okrenula protiv majke. Evo, on već dve godine ne želi da čuje za Biljanu, a to je sve uradio sihir, inače najteži oblik crne magije. Ukoliko vam neko postavi sihir, razoriće odnose u vašoj porodici, nećete imati napretka u jednoj ili u svim sferama života i ono najgore - može izazvati realnu psihičku ili fizičku bolest - navodi dobro upućen izvor.

Osim što je postavila sihir i razorila odnose u porodici Dragojević, Dalila je otišla i korak dalje:

- Ona je sakupila Biljanine isečene nokte i odnela jednoj vračari da je ugata da se razboli i na kraju umre. Ovo je veoma opasan vid magije i zaista retko ko se iščupa iz ovakvih vradžbinskih kandži. Crna magija je sama po sebi strašna, a vradžbine koje prizivaju smrt su zaista opasne i mnogi su govorili o tome da su se obistinile - objašnjava izvor i dodaje:

Zadrugarka je Davidovoj majci postavila sihir, inače najteži oblik crne magije, iz kog niko živ ne može da se iščupa i umire u najtežim mukama

Foto: instagram.com/biljanadragojevic1967

Biljani je Dalila želela da umre

- Biljanu su prijatelji savetovali da ode da joj neko skine crnu magiju jer su čuli da se Dalila bavi takvim stvarima, a i neverovatno je da se sin bez posebnog razloga okrene protiv majke i da je izbriše iz života. Takođe, Biljana je od tada često bolesna i ima zdravstvene probleme, što je dokaz da joj je Dalila radila o glavi. Ipak, Biljana ne veruje baš u te stvari, tako da još uvek nije potražila pomoć.

Podsećamo, Dalila i Dejan upoznali su se u rijalitiju, a ubrzo nakon rijalitija su se i venčali. Pokušali su da izglade već narušene odnose sa Biljanom, ali je ona odbijala da bude u dobrim odnosima sa Dalilom, što je rezultiralo time da su Dejan i Dalila započeli samostalan život i presekli svaku vezu sa Dragojevićevom.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Biljanom kako bismo proverili ove navode, ali ona do zaključenja broja nije odgovarala na naše pozive i poruke.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan plakao zbog majke!

Dejan se u "Zadruzi 3" na pitanje o majci Biljani rasplakao i otkrio da sa njom nema kontakt već dve godine.

- Niko se ne interesuje za mene. Niko me nije pitao da li sam gladan, da li imam da jedem. Ja sam napravio kuću sa Dalilom, radimo i živimo normalno. Biljana se brinula o Aleksandri i njenom detetu, nije se pitala za mene. Sad kad smo krenuli u Šimanovce, niko nije došao da se pozdravi sa mnom. Sa majkom se nisam čuo više od dve godine. Ja ću da se borim kroz život i to je to. Ona se meni javlja pred "Zadrugu 3", to je sve ciljano. Znam njene namere - pričao je kroz suze Dejan.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila: Biljana me nikad nije volela!

Dalila je jednom zasvaga htela da stavi tačku na priče njene svekrve Biljane, pa je otvoreno pričala o njihovom narušenom odnosu.

- Ja se ne čujem sa Biljnom, ne želim da se mešam u taj odnos. Dejanova odluka je da ne budem deo toga. Muka mi je da budem centar te priče, a mene Biljana nikad nije volela niti je pokušala da me voli. Pravila sam Dejanu rođendan, ona se javila preko njegovog oca i rekla da bi htela da pošalje poklon. Rekla sam Goranu da treba da dođe i da ću ja naš loš odnos ostavila po strani. Goran je posle rekao da joj je sve rekao, ali ona nije došla. Rekla je kako zida ogradu oko kuće i da mu šalje samo pozdrave, šta ja na to da kažem - iskrena je bila Dalila.