TOTALNI HAOS! Siniša tražio od Dragane da povuče krivičnu prijavu: Ono što mu je tražila zauzvrat je brutalno!


IZVOR: Pink.rs - 19.08.2019 | 10:15


Dragana Mitar, bivša učesnica rijaliti programa "Zadruga 2" je pred milionskim auditorijumom iznela "prljav veš" iz braka sa Sinišom Dragutinovićem, da bi je po izlasku iz istog sačekao pakao.

Foto: youtube.com/Zadruga Official, facebook.com

Dragana i Siniša...

Bivša zadrugarka je podnela papire za razvod braka, da bi joj Siniša zatim uzvratio pretećim porukama zbog čega je ona podnela krivičnu prijavu i pretnjom da će joj oduzeti starateljstvo nad sinom Jovanom. 

Tokom emisije "Zadruga - narod pita" Dragana je izjavila da joj je Siniša tražio da ona povuče krivičnu prijavu, a on će zauzvrat povući zahtev za starateljstvo nad sinom. 

Međutim, Dragana nije na to pristala, pa mu je dala drugu ponudu. Beogradski mediji došli su u posed prepiske Dragane i njenog još uvek zakonitog supruga gde se može videti da je bivša zadrugarka tražila od Siniše luksuzni automobil marke BMW x4 i 20.000 evra kako bi povukla krivičnu prijavu, a on povukao zahtev za starateljstvo. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dragana Mitar...

- Evo, ovako Siniša, čula sam se sa advokatom i ponudu koju ti nudim je sledeća - Da mi ostaviš u vlasništu x4, da mi daš 20 000 evra da bi rešila stambeno pitanje za sebe i dete. To je moja ponuda, a ja ću povući krivičnu prijavu, ostaviti garažu i potpisati sporazumni razvod odmah i izaći ću iz stana u roku od sedam dana. Ako to nećeš da mi ispuniš, onda se vidimo na sudu i sud šta dodeli, to je to. Pozdrav - napisala je Dragana.

- Vidimo se na sudu. Pozdrav - odgovorio joj je Siniša.