Đoganijeva uskoro kreće da nastupa kao pevačica: Gazda jednog kluba nudi BRUTALNU sumu novca!


IZVOR: Blic - 16.08.2019 | 08:12


Za Lunom Đogani vlada prava pometnja među vlasnicima klubova. Neki od njih spremni su da izdvoje pozamašnu sumu novca, samo da pobednica Zadruge svoj prvi nastup održi u njihovom lokalu.

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Luna Đogani...

Luna uskoro kreće da nastupa kao pevačica po regionu i inostranstvu, a prvu će je čuti gosti kluba čiji vlasnik ponudi najeveću sumu.

- Luna se dogovorila sa svojim timom da krene da nastupa kao pevačica tek kada objavi prvu pesmu "Deveti krug". Njen muzički prvenac zajedno sa spotom juče je ugledao svetlost dana , a trebalo bi uskoro da se dogodi i njen prvi nastup. Gazde klubova su veoma zainteresovane za Lunin nastup, pogotovo za prvi nastup, za koji nude velike cifre. Gazda jednog kluba u inostranstvu spreman je da izdvoji 10.000 evra za Lunin prvi nastup. Luna će verovatno imati prvi nastup u klubu koji joj bude ponudio najveći honorar iako zbog treme priželjkuje da to bude Beograd, kako bi porodica i prijatelji došli da je podrže -  navodi izvor blizak Đoganijevoj i dodaje da će cena njenog nastupa tek biti utvrđena:

Foto: e-stock/I. DOBRIČIĆ

Luna...

- U ovom trenutku još uvek nije poznato koliki će honorar Luna tražiti za nastup. U zavisnosti od toga kako pesma bude prošla kod publike, odnosno kako se bude kotirala na Jutjubu, njen tim će formirati cenu. S obzirom na to da je Kija posle "Zadruge" imala cenu od 4.000 evra, a da se prethodno nije bavila pevanjem, ne bi trebalo da Luna ima manju cenu - nada se izvor.

Saša Đurić, menadžer Lune Đogani, potvrdio je da za Lunin prvi pevački nastup vlada veliko interesovanje.