Ana Korać htela da upropasti brak Novaku Đokoviću: Podmićivala ljude da joj ga srede, a na kraju se desilo ovo!


IZVOR: Informer - 08.06.2019 | 15:34


Ana Korać je spopadala najboljeg tenisera na svetu, Novaka Đokovića.

Foto: <a href="http://www.profimedia.rs" target="_blank">instagram.com/ana_korac/www.profimedia.rs</a>

Odlepila za Noletom, Ana Korać...

Starleta je toliko odlepila za njim da je pre ulaska u prvu sezonu Zadruge pratila srpskog sportistu po turnirima širom sveta.

- Ana je bacila oko na Novaka odavno, a u akciju je krenula na leto 2017. godine. Govorila je drugaricama da joj se mnogo sviđa i da će biti njen. Ponavljala je da obožava sportiste, posebno uspešne i bogate. Nije je zanimalo ni to što je srećno oženjen Jelenom Đoković, sa kojom je tada imao trogodišnjeg sina Stefana i čekao ćerku Taru. Čak je podmitila konobare u popularnim restoranima i kafićima po Beogradu da joj jave kad teniser dođe kod njih - kaže dobro obavešten izvor.

S obzirom na to da Novak u to vreme nije bio u Srbiji, rijaliti zvezda je počela da ga uhodi po instranstvu:

Foto: Promo foto

Novak Đoković...

- Zbog njega je otišla na nekoliko teniskih turnira. Koliko se sećam, bila je na mastersu u Rimu, a zatim i Rolan Garosu, ali nje uspela da mu priđe. Zatim je pokušala da upadne u neki restoran u Španiji, gde je Đoković tokom turnira u Madridu večerao sa bratom Markom i ostalim teniserima, ali ju je obezbeđenje spečilo - priča izvor.

Atraktivna brineta se još neko vreme trudila da osvoji Noleta, pa mu je slala i poruke i preko zajedničkih prijatelja.

- Pokušavala je da ugovori susret sa njim, ali Đokovića to očigledno nije zanimalo, pošto nikad nije dobila odgovor na udvaranje. Teniser s kojim se Novak uvek druži mu je preneo da se Koraćeva raspituje za njega i da smara ljude da ih upoznaju, Đoković se na to samo nasmejao i promenio temu. Ana je na kraju ušla u rijaliti i startovala drugog sportistu, košarkaša Marka Janjuševića Janjuša. Njih dvoje nikad nisu priznali pravu prirodu svog odnosa jer je Janjuš oženjen - priča izvor.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Janjuš i Ana...

Anin bivši dečko, Filip Mijatov potvrdio da je starleta bila ludo zaljubljena u Đokovića:

- Ana je pričala da bi mnogo volela da bude sa Novakom. Jurila ga je, uhodila, pojavljivala se na istim mestima kao i on. Pratila ga je po turnirima u Italiji, Francuskoj, Španiji... Terala me je da joj nabavim Novakov broj telefona, ali ja se nisam bavio time - kaže Mijatov.