Pi**o jedna, moja mama je zbog tebe završila u bolnici: Luna imala težak oblik nervnog sloma zbog Marka!


IZVOR: Republika - 30.05.2019 | 07:58


Luna Đogani i Marko Miljković sinoć su imali žestoku, pa možda ni najžešću svađu do sada u Zadruzi. Luna je ponovo dobila napad histerije i sasula svom dečku sve u lice.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Luna dobila nervni slom

Njih dvoje su pokušali da se pomire, ali potom je Marko zamerio Luni što ga je obrisala sa Instagrama, što je šokiralo sve u Imaginarijumu, a Luna je počela da urla.

- On je monstrum. Ja bih volela da naučim da glumim, ali to ne umem. Moja majka ne treba da gleda sve ovo - rekla je Luna.

S njom su se složili i Maja Marinković i Ljuba Pantović koje su Marku poručile da se loše poneo prema svojoj devojci.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Luna i Marko

Branila ju je i Zorica, što je pomalo zasmetalo Luni:

- Ti Zorice se odluči, čas si mi druga majka, tešiš me. Pa sam ti k*rva i sada me napadaš da glumim - rekla je Luna, a potom opet oplela po Marku kada je rekao da mu nije teško zbog raskida.

- Nije mu teško zato što se približava kraj. Zato što si došao do svog cilja, iskoristio si Lunu, iz***ao si je, pa ti nije teško. Pi**o jedna! Mrzim te jer si mene izabrao za ovo. Dabog da trunuo kad se najmanje budeš nadao. Moja mama mi je rekla da nije za mene i da hoće da me šutne. Moja mama i tata te ne vole, a ja sam opet bila protiv mojih i bila s ovim ološem. Majka mi je bila u bolnici zbog tebe, za to ću da ti vratim - rekla je Luna.