Beba u "Zadrugu" ulazi sa roditeljima!


IZVOR: Isidora TUBIN - 02.09.2017 | 12:30


Pompezno najavljeni rijaliti "Zadruga", koji na TV Pink startuje 6. septembra, posebno burnu reakciju javnosti izazvao je kada je čelnik Pinka i idejni tvorac famoznog šoua Željko Mitrović otkrio da će u novi rijaliti ući beba. Nakon brojnih spekulacija, Srpski telegraf otkriva kako je Mitrović došao na tu ideju i odakle je beba koja će boraviti u novoizgrađenom gradu.

Foto: pixabay.com

Naime, kako izvor blizak produkciji otkriva, Mitrović je isprva imao ideju da pronađe poznati par koji bi sa bebom ušao u "Zadrugu", ali je na kraju dogovorio učešće sa jednom do sada nepoznatom porodicom.

- Kada se osmišljavalo da u "Zadrugu" uđe beba, svi iz tima su se složili da bi najinteresantnije za gledaoce bilo da uđe Marko Bulat sa suprugom Marijom i petomesečnom ćerkom Doroteom. Nakon mukotrpnih i dugih pregovora, Bulat je odbio, ali je Željko dobio ideju da se uvede jedna porodica iz naroda, s kojom mogu da se poistovete svi građani. Tim je pronašao porodicu koja bi odgovarala tom profilu, a roditelji su odmah poželeli da sa svojom bebom uđu u rijaliti - otkrio je izvor iz produkcije i dodao:

Foto: Promo foto

Televizijski mag, Željko Mitrović

- O bebi će brinuti njeni roditelji, a kako je planirano da beba bude u rijalitiju gotovo do punoletstva, trenutno se pregovara da porodica nastavi sa snimanjem i nakon devetomesečnog rijalitija "Zadruga". Još uvek nije ništa dogovoreno, ali je vrlo moguće da će porodica prihvatiti, a beba odrastati pod budnim okom kamera - zaključio je izvor.

Ima mamu i tatu

Podsećamo, informacija da će u rijaliti "Zadruga" ući beba šokirala je javnost, a onda su se pojavile brojne medijske spekulacije. Prvo se pisalo da će to biti upravo ćerka Marka i Marije Bulat, potom da su Milica i Željko pre nekoliko meseci usvojili bebu iz doma za nezbrinutu decu, što je izazvalo brojne kritike na račun čelnika TV Pink. Produkcija je odmah demantovala te navode i istakla da beba nije usvojena. Prve informacije koje su iscurile u javnost o najintrigantnijem učesniku rijalitija bile su da je u pitanju osmomesečna beba.

- U Belu kuću biće ubačen 33. krevet, koji je zapravo kolevka. Ova beba do svojih ozbiljnijih godina neće izaći iz rijalitija - otkrio je tada dobro obavešten izvor iz produkcije.

Milica i Željko napisali pravila

Milica i Željko Mitrović su na čak 270 stranica ispisali sva pravila i situacije u kojima će se naći 32 poznata učesnika u ovom najvećem i najimpresivnijem rijalitiju svih vremena, ali ni to nije sve. U čitavom gradu koji je sagrađen za potrebe rijalitija "Zadruga", pored planina, vodopada, jezera, bazena, malog sela, rajskih vrtova, ali i kontrole meteoroloških uslova, generisanja kiše, snega, munja i gromova, kroz ceo grad su provučene cevi za ubacivanje mirisnih efekata kako bi učesnici imali stvarni i potpuno realističan osećaj gde se nalaze.