Baka Ane Korać u sve gorem stanju zbog unuke: Sve je pošlo naopako!


IZVOR: Blic Scena - 26.05.2019 | 03:15


Skandal u vezi s Anom Korać i optužbi da se bavi prostitucijom ne jenjavaju.

Foto: e-stock

Ana Korać

Naprotiv,  tvrdnje Filipa Mijatova koje svakodnevno ovaj biznismen iz Londona plasira u javnost dižu prašinu oko Ane, ali što je najgore, potresaju njenu porodicu.

Anina baka Milja Korać ispričala jeda se razbolela zbog unuke i da ima probleme sa srcem.

- Nisam u bolnici, ali sam strašno loše. Srce me steže zbog svega što se dešava. Ne mogu da ne gledam rijaliti, a kad gledam, hoće srce da mi stane. Bolesna sam i nigde ne mogu. Ana je uvek važila u porodici za dobro dete i miljenicu, a sad se sve okrenulo naopačke, kao da govore svaki dan o tuđem unučetu, a ne o mojoj i Perinoj Ani - kaže Milja.

Stanovnici Ivanjice, grada u kojem je odrasla Koraćeva, u suštini nisu iznenađeni onim što govori Mijatov, ali Anini najmiliji su zatečeni svime što čuju i reakcijama okoline. Po drastičnim promenama koje je Ana napravila od preseljenja u Beograd, Ivanjičani su i ranije bili skloni da sumnjaju kako se ona bavi sumnjivim poslovima.

Foto: instagram.com/filip_mijatov/ e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Filip i Ana

Baka Milja uporedo sa sekiracijom zbog unuke, bar dva puta nedeljno odlazi na grob sina Milića, i to je dodatno uzrujava. Baka sa dedom često razmeni mišljenje o onom što čuje u rijalitiju ili sazna iz novina, ali ističe da pravu istinu zna samo Ana. Sumnja i da je Anina majka upućena u ono što priča Mijatov.

- Anini majka i otac su živeli odvojeno od nas i samim tim su oni znali šta se dešava kod njihove dece. Mi smo im baba i deda. Majka je uvek bila najbliža sa Anom, odlazila je i u Beograd kod nje, a i brat je povremeno išao. Roditelji bi trebalo da znaju šta im deca rade, a ne dede i babe. Retko snajku i sad viđamo, verovatno i ona pati. Bila je u Beogradu oko Ane sad. Htela je i da je vidi i čuje. Gostovala je u emisiji, ali se vratila u Ivanjicu odmah jer su Anin stan otkazali kad je otišla u rijaliti - priča Milja, koja se nada da će pravu istinu saznati od unuke kada izađe iz „Zadruge”.