Lazaru rođeni ujak preminuo pred očima!


IZVOR: Goran DOLJANČEVIĆ - 07.05.2019 | 16:56


Lazar Jeremić vuče kroz život velike psihičke traume jer mu je rođeni ujak umro pred očima pre nekoliko godina. Kako Rijaliti saznaje, ovaj zadrugar dugo je ćutao o onome što ga tišti jer je doživeo nekoliko porodičnih tragedija od kojih se nije oporavio ni danas, kada je u zrelim godinama.

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Lazar Jeremić...

Naime, Lazaru je pre nekoliko godina preminuo ujak kojeg je voleo više od roditelja, a okolnosti su bile više nego užasne.

- Iako u dosadašnjim rijalitijima u kojima je učestvovao važi za osobu koja se stalno smeje i nema briga ni problema, te kao da mu je u životu sve potaman, iza osmeha se krije velika tuga. Scena zbog koje Lazar vuče traume desila se pre nekoliko godina i ništa nije slutilo na zlo. Njegov ujak bio im je u gostima, sve je bilo uobičajeno, veče kao i svako drugo. Ujak se jednog momenta požalio da mu je loše i da ne zna šta mu se dešava. I dok su roditelji otišli da pozovu pomoć, Lazar je ostao sam sa ujakom u sobi. Kada mu je prišao da ga dodirne i pita da li je dobro, čoveku je pala glava, a onda se srušio sa stolice na patos. Bio je mrtav. Lazar je samo stajao i nemo gledao scenu bez snage da se pomeri - kaže izvor blizak Jeremiću.

Foto: printscreen/instagram.com/lazar_jeremic_jera

Lazar...

- Kažu da su ga roditelji zatekli užasnutog i da se tresao kao prut. Nije ništa progovarao, ostao je bez glasa. Posle sat vremena pobegao je iz kuće i niko nije znao gde je narednih nekoliko sati. Jadničak, našao je neku ruševinu u kraju i tu je plakao satima. Ujaka je voleo kao oca i majku, a šok mu je bio još veći jer se sve desilo iznenada i to pred njegovim očima. Jedva je došao i na sahranu. Posle toga on neko vreme nije bio onaj dečko koga svi znaju. Dugo nije imao osmeh na licu. U sobu gde je ujak preminuo nije ulazio, a spavao je kod drugara mesecima dok nije smogao snage da se vrati svojima. I danas sanja scenu kako mu ujak mrtav pada na pod i ne pomera se. Posećivao je i psihijatre, ali nije mnogo pomoglo. Uvek kada se toga seti, on postane druga osoba - završava izvor Rijalitija.

Foto: printscreen/TVPink

Zatekao dedu mrtvog u kupatilu!

Lazar Jeremić je u "Zadruzi 2" otkrio da je kao dete dok se sa vršnjacima igrao žmurke zatekao dedu koji je preminuo u kupatilu kuće. Lazar je bio mali, pa tada nije razumeo šta se dešava. Video je da se deda ne pomera i da ne daje nikakve znake života, počeo je da plače i onda su ostali shvatili da imaju smrtni slučaj u kući. Od malena je prestravljen, to su slike koje se deci urežu za čitav život u sećanje.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bacali mu crnu magiju na porodičnu kuću!

Lazar je svojim cimerima u beloj kući ispričao kako su njegovi često u dvorištu i kući nalazili predmete koji su ukazivali na to da im neko baca vradžbine.

- U podu smo svašta nalazili, žilete ispod praga, kosu i razne druge predmete. Nisam verovao da to može da nam naudi, ali kasnije se ispostavilo da nije tako i da su te vradžbine mnogo opasne - rekao je Lazar.