(VIDEO) Ispovest Aleksandre Subotić o Čabarkapi: Najteže mi je bilo kada sam čula da se oženio!


IZVOR: Republika - 23.04.2019 | 18:30


Aleksandra Subotić otvorila je dušu Lepom Mići, pa se osvrnula na vezu sa Aleksandrom Čabarkapom. Priznala je da ga je iz zatvora čekala 2 godine, a kada je saznala da se tamo i oženio, bila je u šoku. Kada je napunila 20 godina, rijaliti učesnica je rešila da zauvek preseče i završi sa ocem svoje ćerke.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aleksandra Subotić...

- Meni Karađorđe u zatvoru, sa Ljubom ne pričam. Ja sam tu videla da me on zavlači i počela sam da pizdim. Ja sam njemu rekla: "Ja ulazim". On je mene zvao iz zatvora, a i sve vreme je bio uz mene. Samo u jednom trenutku... Ja nisam znala da će on da se oženi - govorila je Subotićeva dok ju je jedan od najstarijih učesnika "Zadruge" pažljivo slušao.

- Ja ulazim u rijaliti i sve super negde do kraja januara, početka februara i odjednom kao on se ženi. I ja kao: "Kako se ženi?", kad ono u zatvoru napravi svadbu i oženi tu ženu. Ja tu kažem: "Završila sam sa njim", ja sam bila sa njim kada sam imala 16 godina, u 17. se porodila i ja sam već tada napunila 19, 20 godina i počela sam da kapiram neke stvari. I to kada sam videla, ja sam rekla: "Kraj" i odmah presekla - završila je Subotićeva.