(VIDEO) Aleksandra je zbog Mine diskvalifikovana: Sasula joj sve u lice, istina o sukobu!


IZVOR: Republika - 31.03.2019 | 09:17


Aleksandra Subotić bila je diskvalifikovana pre nekoliko meseci zbog toga što je fizički nasrnula na Minu Vrbaški i udarila joj šamar. Ona je bila izrevoltirana zbog njenog bivšeg verenika Davida Dragojevića kome je ona ponudila alkohol, a obezbeđenje je sprečilo nastavak tog neviđenog sukoba.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aleksandra i Mina...

Međutim, Subotićeva je odlučila da joj se obrati za stolom i pred svima, pa Mini sasula sve u lice i javnosti ispričala koji je pravi razlog ovog nedopustivog postupka i nedoličnog ponašanja.

- Što se tiče Mine, ona jeste bila kolateralna šteta svega. Meni je žao što sam te udarila. Prošlo je neko vreme, razmislila sam i ti stvarno nisi bila kriva i nisi bila ta koja je mene isprovocirala. Ja sam tebi zamerila što si ti njemu donosila alkohol na Božić. Bilo mi je krivo što je bio pijan danima i što mi se nije posvetio. Ja sam ti rekla da mu ne donosiš, ti si to uradila. Kad si mi rekla da on to želi, mene je to povredilo - rekla je Aleksandra.

Mina nije želela da prihvati izvinjenje i rekla je Aleksandri da laže, da je ljubomorna i posesivna, a kako je to sve izgledalo, pogledajte u videu: