Pala odluka: Aleksandra Subotić se vraća u "Zadrugu"!


IZVOR: alo.rs, Republika - 18.03.2019 | 11:58


Nakon što se fizički obračunala sa Minom Vrbaški, Aleksandra Subotić je početkom januara ove godine diskvalifikovana iz rijalitija "Zadruga 2".

Foto: instagram.com/sandrasuboticss

Odlučila da se bori za sebe i dete...

Samo što joj je video leđa, David Dragojević prevario je Aleksandru sa Anom Korać.

Na pomen Aleksandrinog imena, Davidu uglavnom nije dobro, a sve su glasnije spekulacije da se Subotićeva vraća u "Zadrugu 2".

Aleksandara je sada otkrila kakvi su joj planovi, kao i kada planira da ponovo uđe u rijaliti i pomrsi konce Davidu i Ani.

- Konačno se vraćam da budem ona prava Aleksandra koja nisam bila jako dugo, postojalo je nešto što je mene tištilo i nisam se osećala dobro. Vraćam se u neko pređašnje stanje i osobe koje nisu trebale da budu u mom životu same su se sklonile. U rijaliti ću se vratiti samo da se još malo sredim. Treba da se borim da obezbedim sebe i svoje dete. David sem što me je prevario napravio je i tu glupost da sam ja uradila to što sam uradila i diskvalifikovala sebe, ostala sam i bez novca. Bez ljubavi može da se živi ali bez para ne može, moram da obezbedim sebe i svoje dete. Želim da se borim i smatram da treba - jasna je bila Aleksandra

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ, Prntscreen

Ponovo će sresti licem u lice...