Suzana je matorka koja ne zna da li je udata: Mikijev otac opleo po snajki!


IZVOR: Svet.rs - 17.03.2019 | 11:04


Mirko Đuričić, otac Mikija Đuričića, prokomentarisao je odnos njegovog sina i Suzane Perović.

Foto: Promo foto

Mirko Đuričić...

On je istakao da misli da Miki sve glumi, da je skrenuo s pameti, pa i da je u njega razočaran. Mirko kaže da ne razume šta će mu Suzana.

- To je jedna matorka koja ne zna da li je udata ili razvedena, da li ima muža ili ga nema. Nikad mi se nije dopala, i ne vidim zašto je uopšte pušta blizu sebe. Zna se gde je takvim ženama mesto! Ili da kuvaju ručak, peru sudove ili da čiste tamo ispod stoke, a ne da se svađaju ili ljubakaju sa mojim sinom - rekao je on i dodao da je Rebeka takođe gledala gde je kamera, da bi bila blizu Mikija:

Foto: printscreen/youtube.com/ TRANS BY

Suzana i Miki...

- Čekala je da joj nešto spremi da jede, da nahrani guzicu, a onda ga pljuje i ogovara na sve strane. Ne daj bože da mi jedna takva dođe u kuću! Pa ni Nadežda nije ništa bolja. Nju sam pustio u kuću, ali nije trebalo nakon što sam čuo da se je.ala sa 120 muškaraca, što je Miki potvrdio u rijalitiju. Pošto priča onakve laži o mom sinu, nikad više prag moje kuće preći neće. Sve što je sa Mikijem uradila, uradila je samo zbog para, to je bio glavni pokretač, nikakva ljubav, samo pare.