Sanja pretukla Matoru: Jezive scene u Zadruzi 2!


IZVOR: Republika - 20.02.2019 | 12:29


Ljubomora koju je kod Sanje Stanković izazvao poljubac Jovane Tomić Matore i Lune Đogani, plavušu je ovog jutra dovela do potpunog besa.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Posvađale se zbog Lune... Sanja i Matora

Jovana i Sanja jutros su započele raspravu zbog Matorinog čestog potenciranja da se ljubila s Lunom, što je Stankovićevu u jednom trenutku izbacilo iz koloseka:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sanja nije mogla da se smiri...

- Nemam poverenje u tebe! Rekla sam ti sto puta šta mi smeta da radiš, a ti i dalje radiš! Pi*aš po meni! Zašto imaš potrebu da potenciraš na tom poljupcu. Tebi je stalo šta će ona da kaže - iznervirana je vikala Sanja.

- Osnovna stvar je da imaš poverenja u mene, kada smo u vezi. U tom trenutku mi je proradio ego i zato sam je pitala i eto, zaljubljena sam u nju, i volim je. Je l' to hoćeš da čuješ - uzvratila joj je Matora.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Svađu su nastavile u garderoberu gde je Sanja tukla Matoru...

Njihova rasprava nastavila se u garderoberu, gde je Sanja vikala na sav glas, ali kako je Stankovićeva skinula bubicu, nije moglo jasno da se čuje o čemu priča sa svojom devojkom. U jednom trenutku čulo se samo da Sanja govori Jovani da se skloni od nje, što ona nije htela da uradi, pa je zgodna plavuša počela da baca stvari na devojku i počela da je udara rukama. A tuča je otišla toliko daleko da je Sanja u jednom trenutku Matoroj povredila i nogu.