Konačno se oglasio Vladimir Tomović: Opasno zamerio Staniji!


IZVOR: pink.rs, Republika - 12.02.2019 | 14:39


Tokom prethodne večeri Višnja Petrović je prenela Staniji Dobrojević poruku od njenog dečka Vladimira Tomovića, da joj je zamerio zbog toga što je previše bliska sa muškim delom ukućana.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stanija Dobrojević...

Staniju je poruka veoma uznemirila pa je od tada pokazazivala svoju uzrujanost i nervozu zbog reči koje joj je Petrovićeva prenela. Kako je poznato, Dobrojevićeva provodi najveći deo vremena u društvu Baneta Čolaka, a u Beloj kući se spekuliše i da se sviđa Pavlu Jovanoviću. 

- Gledao sam sinoć "Zadrugu". Čuo sam šta je rekla. Naravno da ne mogu biti ljubomoran na momke u "Zadruzi". To su takvi imbecili da mi nijedan od njih ne može parirati ni u čemu. Kakav crni Bane, on njoj tamo kao kerče služi da je hrani i to je to. Kupiću joj zvonce za Dan zaljubljenih da se ne muči da ga zove već samo da pozvoni za obrok i to je to - rekao je Tomović, i dodao za Jovanovića:

Foto: www.instagram.com/sandraafrika

Vladimir Tomović...

- Šta da kažem o Pavlu? Taj mučenik je ušao u rijaliti tako što je objavio slike kao ljubavnik Dragane Mitar. Koliki jadnik moraš da budeš da bi to uradio. To nije muškarac on je pekinezer i moralni otpad u rangu Davida Dragojevića - rekao je Vladimir.

Tomović je istakao da ne želi da priča o onome što je poručio Višnji da prenese Staniji, ali je objasnio da ništa ne zamera svojoj devojci i dodao da sa onima koji su pričali loše o njoj ne bi komunicirao. 

- Neću ništa reći o tome šta sam preko Višnje poručio. Nisam joj zamerio ništa. Ja da sam u rijalitiju nikada ne bih reč progovorio sa ljudima koji su nju vređali...Ona razgovara sa Davidom, to vam je onaj petao kikirez što je sinoć plakao i Tomom... ako ne znate to je ona pudlica koja kada popije se istripuje na kriminal. Mukice. Meni je njih žao. Sem Miće i Mikija, u "Zadruzi" su muškarci mlakonje da nema dalje - rekao je Vladimir