Oglasila se Aleksandra Subotić nakon Davidove prevare: Njene reči su ljude ostavile bez teksta!


IZVOR: Republika - 19.01.2019 | 09:08


Diskvalifikovana zadrugarka Aleksandra Subotić doživela je pravu dramu kada se njen dečko David Dragojević smuvao sa Anom Korać nekoliko dana nakon njenog izbacivanja!

Foto: printscreen/TVPink

Aleksandra Subotić

David i Ana se ne odvajaju jedno od drugog a strasni poljupci odjekuju zadrugom. David je zbog Ane čak skinuo i burmu koju je nosi iz ljubavi sa Aleksandrom.

A iako je David čak i javno uputio poruku Aleksandri da mu se Ana dopada, Aleksadnra ne odustaje od ljubavi. Ona je noćas, na bogojavljensku noć, zamislila želju, a onda pratiocima na društvenoj mereži instagram uputila poruku:

- Da li ste i vi noćas zamislili jednu zelju? Ja i moja beba jesmo! Ne smem da vam kažem koju, ali mogu da vam kažem da je moja Magdalena pre par meseci rekla Davidu da bi volela da zauvek ostanemo zajedno i da smo mi jedna mala porodica - a ja u to i dalje verujem! Čoveka možeš da izigraš i da iz manipulišeš i milion i jedna nesreća može da vas zatekne u životu, ali kad tada se taj čovek povrati i stavi prst na čelo! Pa ni u bajici niko nije uspeo da uništi nešto što se zove PRAVA LJUBAV! Ni najveće veštice i vešci sveta... Za mene je najveća ljubav kada mama voli tatu, a tata -mamu, i njih dvoje zajedno bebu... I ja od toga ne odustajem nikada... Pa videćemo... Neke želje se ponekada i ostvare, a ja za moju znam da hoće.