Gagi nije podnosio Marka, a evo šta sada kaže o Luninoj i njegovoj vezi!


IZVOR: Republika - 14.01.2019 | 21:52


Luna Đogani konačno je prebolela Slobodana Radanovića i našla novog dečka! Blogerka se tokom proslave Srpske nove godine smuvala s Markom Miljkovićem, s kojim je odmah završila u krevetu!

Foto: instagram.com/gagidjogani

Upozoravao je na Marka... Gagi i Luna

A nakon svega toga, kometare na novu vezu dali su njihovi roditelji, najpre Markova majka Nada, potom Anebla, a onda i Gagi Đogani koji u početku nije bio za vezu svoje naslednice s Markom. Kad je ušao u "Zadrugu", on je rekao Luni da bude oprezna i da treba da se kloni Marka. To je Miljkovića iznerviralo, pa je densera nazvao "budalom", zbog čega je Luna pobesnela.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Smuvali se, pa završili u krevetu... Luna i Marko

- Nisam joj zabranio da se druži s njim. Rekao sam joj samo da se pripazi u smislu da ne ulazi uopšte u neku emotivnu vezu, zato što je od prvog dana njegov cilj bio da je osvoji bez srca i emocija, što je poniženje za jednu devojku - rekao je Gagi.

Sada, Gagi otkriva da je sve vreme znao da će se nešto tako dogoditi te da je sve vreme zapravo osmatrao Markovo ponašanje prema njegovoj ćerki. Kao i Luna, plašio se da se di-džej ne probudi i shvati da je sve uradio i rekao zato što je bio pripit, ali pošto je i to prošlo veoma su mu slatki i drago mu je što su konačno par.

- Iskreno, iznenadio sam se, ali vidim da su srećni. Samo neka potraje. Luna je zaslužila da bude srećna i drago mi je što je prebolela Slobu. Nadam se da će Marko i ona opstati napolju. Vidi se da je sada on drugačiji, vidi mu se po načinu ponašanja. A i Luni. Ona je počela da se gasi, sada je ponovo ona stara Luna - rekao je Gagi.