Oglasila se Doroteina majka: Bila sam očajna kada sam gledala kako Bane se*sualno zlostavlja mojhu ćerku!


IZVOR: blic.rs - 20.12.2018 | 20:52


Gledaoci rijalitija ostali su šokirani kada su videli snimak na kojem Bane Čolak dodiruje Doroteu Jovanović dok ona spava. Njena majka Dragana je očajna, pa je o svemu progovorila.

Foto: Prntscrin

Dorotea Jovanović

Vidno uznemirena majka učesnice "Zadruge 2" Dorotee Jovanović kaže da nema tih reči kojima bi opisala svoju trenutnu nemoć zbog agonije u kojoj se nalazi njena ćerka nakon što ju je Branislav Čolak pred kamerama dodirivao po telu dok je ona spavala u zatvoru u koji su oboje dospeli zbog histeričnog ponašanja.

Gledaoci su ostali šokirani kada su videli snimak na kojem Bane zavlači ruku ispod pokrivača i dodiruje Doroteu. U trenutku kada se Dorotea probudila shvatila je da Banetova ruka ispod njene majice i počela da je da se dere na njega. Mlada učesnica rijalitija je bila zaprepašćena, a njena mama njeno ponašanje opisuje kao razumnu i jedinu prihvatljivu reakciju u datoj situaciji.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bane Čolak i Dorotea Jovanović

- Bane je patološki lažov koji poriče i ono što su kamere snimile. Neki ukućani ga brane jer nisu videli istinu, jer izgleda ne mogu da poveruju da je toliko bolestan. Zameram i što psiholozi i psihijatri nisu procenili o kakvom čoveku se radi. On je navodno u spoljnjem svetu stao u zaštitu Zerine kad je silovana, a u rijalitiju je na korak da isto uradi. Već je počinio ogromne greške, tako da žalim i Zerinu. Očajna sam bila i dok sam posmatrala kako Bane seksualno zlostavlja moju ćerku - objašnjava Dragana Jovanović, koja priželjkuje da njena ćerka što pre izađe.