Gagi žestoko isprozivao Marijanu Zonjić: Njena majka završila u suzama!


IZVOR: Republika - 14.12.2018 | 21:20


Nakon što je Gagi Đogani komentarisao Marijanu Zonjić koja je bila u vezi sa njegovim bratancem Adamom Đoganijem,oglasila se i porodica Zonjić.

Foto: printscreen/instagram.com/marijana_zonjic_official

Marijana Zonjić...

Gagi je za Marijanu izjavio kako je ona katastrofa i haos, kao i da je u stanju da se kači na ljude i priče, a zatim je dodao da je i do pre znao na nju. Đogani je izjavio i da mu se Zonjićeva nikada nije sviđala, kao i da nje u "Zadruzi" nema nigde. 

Majka Marijane Zonjić, Dejana bila je veoma pogođena zbog onoga što je Gagi izjavio, a sve vreme tokom razgovora sa nama bila je na ivici suza. Dejana je poželela javno da se obrati ocu Lune Đogani.

Foto: instagram.com/gagidjogani

Gagi Đogani...

- Meni je dosta više laži i napada na moje dete! Zašto je čovek ćutao onda kada se moj suprug javio u program? Gagi je tada rekao da Marijanu ne poznaje lično. Ona je bila sa njim u Makedoniji, da pevaju. Zašto čovek nije tada to rekao, nego sada laje mom detetu iza leđa? Njegova deca se ne kače na druge? Pa Luna se prva kačila na Subotiće, a sada to govori za Marijanu. Zašto je napadaju? Samo želim da poreknem ovog Gagija Đoganija - govori Dejana.

Foto: printscreen/TVPink

Marijana i Adam...

- Moja ćerka nije katastrofa! Ne kači se na druge! Ne zanima me to što Gagi priča, a sve to što je on pričao, ćemo da vidimo šta je i kako bilo kada Marijana izađe - dodaje majka Marijane Zonjić.