Otkrivena misterija broja 432 koji je izgovarala Luna tokom nervnog sloma zbog Slobe!


IZVOR: Republika - 25.11.2018 | 13:01


Luna Đogani i Sloba Radanović ponovo su se pod istim krovom oči u oči našli u noći između utorka i srede, kada je pevač zabavljao rijaliti igrače. Modna blogerka je tada dobila nervni slom i izgovorila stvari koje su zaintrigirale javnost.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Savo i Adam teše Lunu...

Naime, Luna je po Slobinom napuštanju "Zadruge" preplakala veče u pabu, gde su je tešili brat Adam Đogani i pevač Savo Perović. Ona se sve vreme gušila u suzama i dozivala Slobu, a onda, na iznenađenje mnogih, nekoliko puta zaredom izgovorila broj 432, što niko nije znao na koji način da protumači.

-Ja bih te volela, Slobice, ljubavice moja... Tele moje! 432, 432, ljubav, telence moje... Ja sam te volela, život sam htela da ti dam- rekla je, između ostalog, Luna, čime je izazvala haos na društvenim mrežama

Zbog broja 432 pokrenute su razne priče - od toga da je u pitanju tajna šifra znana samo Luni i Slobi, do toga da njih dvoje imaju tajni plan i dogovor koji skrivaju od javnosti, a pevač se oglasio povodom svega.

-Ma, kakav dogovor! Ona je mene tako zvala ranije... Nisu u pitanju nikakve teorije zavere, nikakav dogovor ne postoji- objasnio je Sloba