TAJSON NOKAUTIRAO BREDA PITA ŠOKANTNIM TVRDNJAMA: Uhvatio suprugu u krevetu sa slavnim glumcem, sve opisao u memoarima!


IZVOR: Milica Bobinac - 01.04.2024 | 23:00


Trebao sam se razvesti, ali svaki dan sam odlazio do njene kuće kako bi vodili ljubav. Bred Pit je taj dan stigao ranije, rekao je bokser.

Foto: youtube.com/printscreen
TAJSON NOKAUTIRAO BREDA PITA ŠOKANTNIM TVRDNJAMA: Uhvatio suprugu u krevetu sa slavnim glumcem, sve opisao u memoarima!

Čuveni bokser je u svojim memoarima opisao neprijatnu situaciju koju je doživeo osamdesetih godina prošlog veka.

Majk Tajson tvrdi da je svoju bivšu ženu Robin Givens, s kojom je bio u braku od 1988. do 1989., zatekao u krevetu s glumcem Bredom Pitom. To je napisao u svojim memoarima "Undisputed Truth" iz 2013, a ceo slučaj se dogodio u vreme kad je bokser vodio brakorazvodnu parnicu s Robin.

Tog dana, kako opisuje Tajson, trebalo je da potpiše papire za razvod od Robin, ali se predomslio i otišao do nje kako bi je posljednji put posetio. Parkirao je auto ispred njene kuće i video je svoju i dalje zakonitu suprugu kao sedi u automobilu sa Bredom Pitom. Međutim, tu nije kraj. Nešto kasnije slavni bokser zatekao ih je u spavaćoj sobi, što ga je razbesnelo. 

Foto: Tanjug/AP

 

Majk tvrdi da ga je glumac molio da ga ne "razbije" od batina. 

- Stari, nemoj me udariti, nemoj me udariti - navodno je rekao Bred Pit, tvrdi bokser.

- Trebali ste mu videti izraz lica kad me ugledao. Izgledao je kao da živi poslednje trenutke u svom životu. Čini mi se da je bio malo naduvan - napisao je bokser u svojim memoarima. 

U emisiji "In Depth s Grahamom Bensingerom", Tajson je rekao da je zbog celog ovog događaja bio veoma ljut na Pita.

- Trebao sam se razvesti, ali svaki dan sam odlazio do njene kuće kako bi vodili ljubav. Bred Pit je taj dan stigao ranije - rekao je bokser.

Celu ovu priču Tajsonova bivša supruga Givens je negirala, a ovim povodom dosad se nije oglašavao ni holivudski zavodnik.

BONUS VIDEO: