Nakon AFERE sa DRUGARICOM I DEČKOM, pevačica REKLA "DA"?! Pričalo se i da je bila sa OŽENJENIM SPORTISTOM, a sada rešila da se SKRASI!


IZVOR: Republika - 10.08.2022 | 10:56


Albanska pevačica rešila je da izgovori "da" svom izabraniku, prenose američki mediji.

Foto: Youtube Access
Nakon AFERE sa DRUGARICOM I DEČKOM, pevačica REKLA "DA"?! Pričalo se i da je bila sa OŽENJENIM SPORTISTOM, a sada rešila da se SKRASI!

Albanska pevačica Rita Ora privlačila je veliku pažnju svetske javnosti nakon skandaloznih afera - prvo sa oženjenim sportistom Konorom Mekgregorom, sa kojim su je povezivali nakon jedne dodele modnih nagrada u Londonu, gde su pokazali svima da su veoma bliski, a potom i sa drugaricom i svojim sadašnjim izabranikom.

Foto: Youtube Access

Rita Ora i Taika Vaititi

 

Naime, često se spekulisalo da Rita i njen dečko, režiser Taiki Vaititi, vole da "eksperimentišu u ljubavi", pa se navodilo da poznatom paru često pravi društvo još jedna ženska osoba

Foto: Profimedia

Rita Ora, Taiki Vaititii Tesa Tompson

 

Ove navode potrvrdile su i fotografije koje su dospele u javnost, a na kojima se vidi kako se pevačica i njena prijateljica, glumica Tesa Tompson, strasno ljube.

Foto: Profimedia

Rita Ora i Tesa Tompson

 

Ipak, prema pisanjima američkih medija, čini se da je par rešio da se skrasi, pa su svoju jednoipogodišnju vezu krunisali brakom u tajnosti, daleko od očiju medija, a ono što ih je odalo jeste činjenica da oboje na fotografijama nose burme, ali i to što je pevačica dodala režiserovo prezime.

Foto: Youtube Access

Rita Ora i Taika Vaititi

 

Kako su otkrile osobe bliske pevačici, njena želja je bila da venčanje bude tajno.

Podsećamo, Rita i Taiki su bili u vezi godinu i po dana, a prvo zajedničko pojavljivanje desilo se na premijeri jednog filma u Los Anđelesu 2021. godine. POGLEDAJ GALERIJU

 

Rita je na početku karijere bila u vezi s bratom Kim Kardašijan, Robom, koji je kako se pisalo za njom bio lud, a kasnije je priznao da ga je prevarila sa 20 muškaraca.

Međutim, i njen sadašnji izabranik ima "mračnu" prošlost budući da i on iza sebe ima niz afera, a iako ga mnogi doživljavaju kao mirnog, porodičnog čoveka, nije tajna da obožava nastrane s*ksualne igrice i da ih, kako pišu strani mediji, rado upražnjava.

BONUS VIDEO: