ORALNO GA ZADOVOLJILA NASRED ULICE PRED MNOGOBROJNM PROLAZNICIMA! Strasti se otrgle kontroli, pohotnica završila iza rešetaka (FOTO)


IZVOR: Republika - 05.08.2022 | 08:45


Policija iz Liverpula imala je pune ruke posla zbog razuzdanog para koji je imao intimne odnose nasred ulice.

Foto: twitter.com/printscreen
ORALNO GA ZADOVOLJILA NASRED ULICE PRED MNOGOBROJNM PROLAZNICIMA! Strasti se otrgle kontroli, pohotnica završila iza rešetaka (FOTO)

Kao bomba u britanskim tabloidima odjeknula je vest o hapšenju 37-godišnje žene koja je nasred ulice imala intimne odnose sa partnerom i to pred mnogobrojnim prolaznicima.

Incident o kome bruji ostrvo dogodio se na Koncertnom trgu ispred Ajnštajnovog bara, a snimak je ubrzo završio na društvenim mrežama i ubrzo postao viralan.

 

Na snimku koji se može pronaći na internetu vide se eksplicitne scene - žena najpre oralno zadovoljava muškarca, a nešto kasnije oni imaju i klasične seksualne odnose.

Zbog svega je reagovala i policija, a žena sa snimka, čiji identitet isprva nije poznat, a kasnije je otkriveno da se radi o izvesnoj Rubi Rouz, je uhapšena, dok se za njenim partnerom intezivno traga.

Inspektor detektiv Nil Dilon je rekao je da takvo ponašanje neće biti tolerisano u Liverpulu.

 

 

- Ovo brzo hapšenje pokazuje da se takvo ponašanje jednostavno neće tolerisati. Iako je dobra vest da smo uhapšeni, naša istraga o ovom incidentu je i dalje u toku - kazao je on.

Gradonačelnica Liverpula Džoana Anderson pozvala je građane da takve snimke ne dele u javnosti već da se obrate policiji.