RIJANA ZARADILA 125 MILIONA ZA VIKEND! Pevačica ''teška'' 1.7 MILIJARDI DOLARA!


IZVOR: Republika - 26.01.2022 | 21:28


Pevačica Rijana postala je milijarderka zahvaljujući svojoj kozmetičkoj kolekciji, a sada njena linija donjeg veša dostiže vrtoglavi uspeh i milionsku zaradu.

Foto: printscreen
RIJANA ZARADILA 125 MILIONA ZA VIKEND! Pevačica ''teška'' 1.7 MILIJARDI DOLARA!

Pevačica Rijana godinama unazad svoje interesovanje je sa primarne muzike preusmerila na liniju šminke i kozmetike, a potom je lansirala i svoju liniju donjeg veša koja je doživela vrtoglavi uspeh. Ono što je neverovatno jeste to da je od prve maloprodajne radnje koja je otvorena za vikend zaradila 125 miliona dolara.

 

 

Naime, prošlog februrara je ''Savage X Fenty'' zaradio 115 miliona dolara u Seriji B, dok Rijana ima 30 posto udela u brendu ''Savage''. Nova ulaganja će podržati prodor modne kompanije u maloprodaju, planove za širenje u inostranstvo i lansiranje novih proizvoda. 

 

 

Prošle godine je Rijana postala milijarderka kada je po Forbsovoj listi njena neto vrednost procenjena na 1,7 milijardi dolara, pri čemu najveći deo bogatstva potiče od kozmetičke linije ''Fenty Beauty'' koja vredi oko 1,4 milijarde dolara. Preostali deo novca potiče od njene kolekcije donjeg veša i muzičke karijere.

BONUS VIDEO