Dokumentarac o zarobljavanju Britni Spirs potresao javnost, pevačica poručuje: Niko od vas ne zna šta proživljavam!


IZVOR: Republika - 10.02.2021 | 17:22


Svet ponovo bruji o pop ikoni Britni Spirs!

Foto: youtube.com/printscreen

Britni Spirs

Slavna pevačica već dve godine nije u javnosti, a glasine su sve veće da je zapravo pod prismotrom oca Džejmija Spirsa i njenog tima, koji odlučuju o njenom životu i svakom pokretu. Navodno, Britni nije dozvoljeno da vozi svoj automobil, ali ni da rađa decu.

Pevačica je pod očevim starateljstvom od 2008. godine, nakon nervnom sloma koji je doživela godinu dana ranije. Od tada, navodno, se prati svaki njen korak i pevačica ne može da živi slobodno, iako je sada njeno zdravlje savršeno. 

Glasine je dodatno podgrejalo to što je Britni tražila sudskim putem da se ukine starateljstvo nad njom, što je sud, nažalost, odbio.

Foto: youtube.com/printscreen

Britni Spirs

Sve ovo je inspirisalo "New York Times" da snime dokumentarac "Framing Britney Spears" i pokušaju da odgonetnu, uz pomoć poznatih novinara šta se zapravo dešava sa Spirsovom i napravili reetrospektivu događaja u njenoj karijeri koji su uticali na njeno loše stanje.

Pričali su o njenim počecima, vezi sa Džastinom Timberlejkom, medijima koji su opterećeni njome i pokušali da je unište kada je posle raskida sa pevačem priznala da više nije nevina, ali i njenim nervnim slomom do kojeg ju je doveo upravo pritisak medija i paparaca. Sada Britni muče neki drughi problemi, a svet se pita, "Zašto otac 40-godišnje Britni Spirs i dalje ima starateljstvo nad njom?".

Foto: youtube.com/ Britney Spears

Britni Spirs

I dok svi ponovo "ispiru usta" sa ženom koja samo želi da živi svoj život, pevačica se oglasila na Instagramu i poslala svima i više nego jasnu poruku.

Ona je postavila snimak nastupa sa svog šoua u Las Vegasu i dodala:

- Ne mogu da verujem da je prošlo tri godine od ovog nastupa za "Toxic". Volim da nastupam na bini, ali trenutno poklušavam da naučim kako je to biti normalna osoba. Volim da uživam u običnim stvarima u svom životu. Svaka osoba ima svoju priču i ima svoj stav o drugim životima. Svi mi imamo toliko drugačijih i prelepih života. Zapamtite, ma koliko mi mislili da znamo nešto nečijem životu, to je ništa na osnovu onoga šta ta osoba zaista proživljava - napisala je pevačica.