Detetu pukla lobanja: Supruga poznatog glumca isputila sina na pod!


IZVOR: Republika - 19.04.2019 | 17:36


Jeziva nezgoda dogodila se supruzi poznatog glumca Džejsona Bigza poznatog po filmu "Američka pita", Dženi Molen, koja je ispustila njihovog sina na pod i tom prilikom mu je pukla lobanja.

Foto: instagram.com/jennymollen

Ispalo joj dete... Dženi i Džejson

Dženi, spisateljica i glumica, je sama na svom profilu na instagramu priznala da je ispustila njihovog sina Sida, koji je potom završio na intenzivnoj nezi. 

- Prošle subote uveče ispustila sam sina na pod na glavu, zbog čega je razbio lobanju i završio na intenzivnoj nezi - poručila je ona uz fotografiju sa sinom i dodala:

- Zauvek sam zahvalna bolnici na njihovoj pomoći. Hvala svim medicinskim sestrama, neurolozima, pedijatrima, osoblju bolničkog kafića i hrabrim ženama koje održavaju bolnička kupatila. Nisam  sigurna kako se ova objava pretvorila u govor prihvatanja Oskara ... Ali, Džejson, hvala Bogu za tebe! Hvala, hvala, hvala. Bio je to traumatična nedelja, ali Sid je sada kući te se polako i lepo oporavlja. Takođe jede puno čokolade umočene u sladoled. Moje srce ide svim roditeljima koji imaju ili će se ikada naći u takvoj situaciji. Nisi sam...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This is how narcissists have sex

A post shared by Jenny Mollen (@jennymollen) on Mar 13, 2019 at 6:30am PDT

Ipak, kako je došlo do ove nezgode nije htela da otkriva. Međutim, nekoliko meseci pre toga pas je ugrizao njihovog tada jednogodišnjeg sina Lazloa, a Dženi je tada ispričala da je imala slom živaca. Dečak je tada na svu sreću prošao bez težih povreda. Podsetimo, Džejson i Dženi venčali su se 2008. godine i imaju dva sina.