KOLABIRALA PRED VENČANJE! Viki Mitrović hitno smeštena u BOLNICU, otkazala gala proslavu u Hrvatskoj! (FOTO)


IZVOR: Republika/B. P. M. - 06.08.2023 | 10:10


Bivša zadrugarka Viki Mitrović završila u bolnici pred venčanje!

Foto: Printscreen Youtube Zadruga Official
KOLABIRALA PRED VENČANJE! Viki Mitrović hitno smeštena u BOLNICU, otkazala gala proslavu u Hrvatskoj! (FOTO)

Bivša zadrugarka Viktorija Viki Mitrović kolabirala je noć pred venčanje. Danas je trebalo da se uda za svog partnera Tonija, sa kojim je započela život u Hrvatskoj, ali je tokom noći prevezena u bolnicu.

Viki je sinoć okačila sliku iz bolnice, na kojoj se videlo da je priključena na infuziju, te otkrila svojim pratiocima da je venčanje otkazano.

- Venčanje je otkazano zbog mog zdravstvenog stanja. Izvinjavamo se svim prijateljima, sad sam uzela telefon i lakše mi je ovako da vas obavestim - poručila je Viki.

Foto: Instagram.com

Objava Viki Mitrović

Mitrovićka se danas oglasila i otkrila šta joj se dogodilo.

- Pripreme su bile u toku, ceo dan i dugo u noć, ne znam šta se dogodilo, odjednom sam izgubila svest. Sledeće čega se sećam je da sam u bolnici - počela je Viki za "SrbijaDanas" i dodala:

- Pred zoru mi je pozlilo, zvali su odmah Hitnu pomoć, baš sam maler, propao je ceo dan. Već nekoliko puta mi se dešavalo da samo padnem u nesvest, ali sada nisam mogla da potpišem da neću u bolnicu, morali su da me hospitalizuju - istakla je ona.

Viki je otkrila i da li joj se slošilo zbog trudnoće.

- Padam od lekova, nisam trudna, pod velikim sam stresom zbog svega i gubim ravnotežu, nije trudnoća - rekla je Mitrovićka.

Foto: ATA Images

Viki Mitrović

Viki je pre dva meseca objavila da je trudna, a mesec dana kasnije priznala je da je imala abortus. Ovu zadrugarku je pre nekoliko dana u emisiji "Narod pita" potkačila bivša zadrugarka Sanja Grujić, koja je odlučila da je tuži zbog svega što je pričala o njoj dok je Grujićeva bila u "Zadruzi 6".

BONUS VIDEO: