OTELA SI POSAO POZNATOM KREATORU: Mira Škorić napala Zoricu Dukić!


IZVOR: E. S. T. - 26.01.2018 | 20:18


Pevačica Mira Škorić verbalno se sukobila sa učesnicom "Parova" Zoricom Dukić, tvrdeći da je potpisivala haljine koje je zapravo kreirao Saša Milojković, što je Dukićka oštro demantovala.

Foto: instagram.com/miraskoric

Mira Škorić

Škorićka je tokom gostovanja u vili "Parova" vidno izrevoltirana započela svađu sa Dukićkom.

Mira: Zanima me odnos tvoj i Saše Milojkovića. Svi znaju ko je on da je radio za Putinovu ženu i tako dalje. Ti se predstavljaš da si kreatorka za nešto što je radio Saša Milojković.

Mira: Ti se predstavljaš da si kreatorka za nešto što je radio Saša Milojković

Zorica: Ne. Ja sam kod vlasnika "Dona Stele" došla i čovek mi je ponudio posao, da potpišem kolekciju novogodišnjih haljina i ja sam pristala. Saša to nije kreirao.

Mira: Ti si samo pokazala da si alapača. Saša Milojković je veliki gospodin da bi ga ti uzimala u usta. Mom prijatelju kog si upoznala preko mene si zabila nož u leđa.

Foto: printscreen/TVhappy

Zorica Dukić

Zorica: On se povukao iz posla, a onda sam ja potpisala.

Mira: On se nikada nije povukao, on kreira 30 godina. Ti si mu nabila nož u leđa, pa je otišao iz "Dona Stele", ali ni ti nećeš dugo ostati kad gospoda shvate ko si ti.

Zorica: Početkom februara "Dona Stela" otvara i novi butik, da nisam u poslu, ja to ne bih znala.

Foto: youtube.com/Parovi TV HAPPY

Zorica Dukić

Mira: Verovatno u tvojim kreacijama, u tri primerka?

Zorica: Kad izađem odavde, deo ću stvarno kreirati, a veći deo, nažalost, samo potpisati, dok će na najvećem delu pisati samo dona stela.