PRISETILI SE STARIH DANA: Zorica plakala zbog Gastoza!


IZVOR: A. Ivanović - 19.01.2018 | 06:25


Učesnica "Parova" Zorica Dukić nije mogla da zadrži suze kada joj je produkcija pustila emotivni snimak na kome su ona i Nenad Marinković Gastoz dok su bili u ljubavi. Njihova veza pretočena je u jedan kratki film, a emotivne i romantične scene rasplakale su Dukićku, koja je priznala da joj je Nenad bio velika podrška tokom romanse koju su imali pred kamerama.

Foto: youtube.com/Parovi TV HAPPY

Zorica Dukić

- Krenule su mi suze stvarno jer mnoge stvari čovek zaboravi vremenom. Ne bih ja zaplakala da me Nenad sad nije zagrlio, ovo je bilo pre dve godine i setila sam se stvarno u momentu i mnogih ružnih situacija koje sam ovde doživela i setila se jednog teškog perioda ovde u mom životu vezanog za pokojnog tatu i tada mi je Nenad baš, baš, pomogao. Tada sam nešto i omrzla Nenada i neke greške koje sam uradila u prošlosti svaljivala sam na njega. Imala sam momente kada sam sebe osuđivala, kada se moj bivši dečko Dejan oženio i kada sam ja plakala, Nenad se tu muvao oko mene i tada sam se ja odlučila na taj korak da budem sa njim. Tada sam ga i stavila na listu jednog jedinog omraženog čoveka i krivila sam njega - prisetila se Zorica.

Foto: youtube.com/Parovi TV HAPPY

Zorica i Gatoz

I dan nakon što je pušten snimak njihove ljubavi učesnica "Parova" se rasplakala, dok ju je Dalila tešila.

Zorica: Nakon svega ga toliko volim kao osobu da sam sve spremna da uradim za njega

- Mrzela sam ga najviše na svetu. Kada sam shvatila da više nikada neće biti moj, to mi je bio najgori dan u životu. Nakon svega ga toliko volim kao osobu, da sam sve spremna da uradim za njega. Tako je i sa mojim bivšim momcima Dejanom i Rikijem - objasnila je Dukićka.