ANĐELA LAKIĆEVIĆ - Od ružnog pačeta do lepotice!


IZVOR: G. D. - 10.01.2018 | 21:45


Anđela Lakićević, glumica iz Crne Gore, postala je poznata po tome što je dobila otkaz u pozorištu kada je ušla u rijaliti "Parovi", ali i po romansi sa Mikijem Đuričićem, koju su započeli upravo u rijalitiju.

Foto: facebook.com/Andjela Lakicevic

Anđela Lakićević sada izgleda veoma atraktivno

Iako je pčelar iz Kupinova odlepio za lepom glumicom i zbog nje napustio dugogodišnju devojku Maju, njihova veza nije dugo potrajala nakon završetka četvrte sezone "Parova". Nagađalo se da Anđela nije želela da se preseli u Mikijevo rodno mesto Kupinovo, te da su tada nastali problemi među njima, ali njih dvoje nikada nisu za medije otkrili razlog raskida.

Foto: facebook.com/Andjela Lakićević - Zvanična stranica

Anđelin izgled se tokom godina drastično promenio, a sudeći po fotografijama pre pojavljivanja u medijima, ona je i te kako poradila na izgledu. Pre svega, otarasila se viška kilograma, sredila problematičnu kožu lica i potom promenila boju kose. Nekadašnja neprimetna brineta sada je zanosna plavuša koju svakodnevno gledamo na Hepi televiziji, ali u ulozi voditeljke.

Anđela je jedan od retkih učesnika "Parova" koji je kasnije uspeo da unovči vreme provedeno u vili. Ona je odmah nakon završetka četvrte sezone počela da vodi emisiju "Glamur", a vrlo brzo i emisiju "Provodadžija".

Foto: facebook.com/Andjela Lakićević - Zvanična stranica

Nakon toga, Anđela se našla u ulozi voditeljke rijalitija čiji je nekadašnji učesnik, te već dve sezone vodi emisiju iz vile. Mnogi je smatraju prilično strogom i hladnom, ali ima i onih koji misle da je baš ta njena strogoća ono što je izdvaja od drugih TV lica.

Mlada glumica pričala je otvoreno o teškom periodu u svom životu, kada je navodno pokušala da se ubije. Lakićevićka je tada rekla da je planirala da skoči sa Brankovog mosta, ali je od te namere, na svu sreću, odustala.