NOŽEM HTELA DA JE ISKASAPI: Jelenu Golubović napala KOMŠINICA iz zgrade, već je bila u PRITVORU! (FOTO)


IZVOR: Republika - 05.01.2022 | 12:07


Rijaliti zvezda Jelena Golubović doživela je jezivu traumu kada ju je napala komšnica, koja je nožem htela da je iskasapi.

Foto: youtube.com/Parovi Stream 1
NOŽEM HTELA DA JE ISKASAPI: Jelenu Golubović napala KOMŠINICA iz zgrade, već je bila u PRITVORU! (FOTO)

Rijaliti zvezda Jelena Golubović potpuno se povukla iz medija, a mnogi spekulišu da je doživela veliki debakl u karijeri, zbog čega je odlučila da stavi tačku na javni život. Međutim, i dalje je popularna među fanovima rijalitija, a mnogi su zaboravili njenu veliku traumu koja joj se desila pre tri godine. Naime, kako su tada pisali beogradski mediji, Golubovićevu je u zgradi napala komšnica sa nožem, u nameri da je povredi, što je nju izbezumilo. 

 

 

Tada, još uvek živa, Jelenina baka je ostala zatečena i u šoku, a u tom trenutku imala je 94 godine. Porodica se i te kako potresla, a Jelena je do detalja opisala jezivu scenu, koja je ličila baš po američkim horor filmovima. 

 

 

- Nikako sam, mislim ne znam kako da budem. Ja mucam. Žena je došla sa nožem i napala me. Ona je bila u pritvoru. Baka mi plače ceo dan danas. Baka od 94 godine mi kaže: "Ja ću svuda da idem sa tobom". Svi plaču. Mama celu noć nije spavala, ja sam spavala dva sata. Cela zgrada nije spavala. S tim što je pola zgrade na našoj strani, a pola na njenoj - priča Jelena Golubović za Pink.rs i nastavlja:

 

 

- Nas dve smo pričale. Drugarica i ja na terasi. Leto je, sto stepeni... Oko dva smo pričale na terasi. Pritom, meni je opet pukao glas. Tiho smo pričale. Ja sam sa drugaricom ono kao: "Šta ima novo?". Sišla sam kod Tijane (drugarice) po tabletu, jer me je boleo stomak i tako je krenuo razgovor. I onda je izašla komšinica i rekla: "Da li vi imate vaše stanove?", gde ću u dva ujutru da idem na sto stepeni? Da sedim pod klimom? Nisam sedela na njenoj terasi. I meni pukne film i kažem joj: "Bolje ti je da se smiriš, jer znam da si prijavljivala moju majku za hostel svaki dan, a ja ću reći i da imaš usvojeno dete" i ona meni: "Ubiću te, kunem ti se". Kad je izletela... Ona ne priča sa mojom majkom godinu dana i prijavljuje je. Onda je njen muž izleteo i verovatno bi mi glavu rašrafio da nije došla policija.... Sa nožem je izašla, razumeš to? Tiho smo pričale - u šoku govori Jelena Golubović za Pink.rs

BONUS VIDEO: