FINALE PAROVA 8! Učesnici napuštaju vilu, 30.000 evra čeka pobednika


IZVOR: Republika - 29.08.2020 | 19:38 >> 22:21


Finale osme sezone Parova je počelo.

Foto: printscreen/TV Happy

Parovi koji su došli do kraja

Jelena Ilić napustila je vilu Parova, a vi ćemo je pamtiti po burnoj vezi sa Ivanom Marinkovićem.

Na vratima su stajali Ivan Marinković, Milutin Radosavljević Mili i Jelena Ilić, a mnogima je bilo čudno kada su se najjači igrači našli pred vratima. Ipak, rijaliti je napustila Zorana Lošić.

Foto: printscreen/TV Happy

Zorana Lošić
Anastasija Stanojević Palčica ispala je iz rijalitija. Ona je prethodno održala predavanje Miliju kako rijaliti smatra svojim poslom, dok je njemu to život.

Foto: printscreen/TV Happy

Anastasija Stanojević Palčica

Palčicu je dočekala majka, kojoj je prethodno pozlilo, a naglasila je da je presrećna što je ćerka sa njom. Anastasija je imala potrebu da svoje bivše cimere "časti" uvredama:

- Sledeće godine se vidimo na prvom mestu, hvala svima što su me podržavali, a marš p*čke jedne koje ste ispale pre finala - vrisnula je Anastasija.

Foto: printscreen/TV Happy

Izabela Alijoski

Izabela Alijoski napustila je vilu "Parova" na iznenađenje mnogih.

Džonatan Mastor izbačen je iz rijalitija, a svi su se pitali da li će ga njegova trudna izabranica Teodora Čelarević čekati u studiju.

Sad ću da uđem u četvrti mesec. Svi su presrećni što se nas tiče - rekla je Teodora koja je dočekala Mastora, a on je odmah priznao da će živeti sa njom, kao i da ima planove koje ne želi da otkriva. 

Posle Milijane, rijaliti je napustio Albert Galorini, koji je u "Parovima" započeo vezu sa Anastasijom Stanojević Palčicom.

- Rekao sam Palčici da smo pokazali negativnu i ono što ne treba. Ako se bude promenila, bićemo zajedno - rekao je Galorini kog je dočekala sestra Dina, ali i roditelji njegove devojke. Palčicin otac izašao je da pozdravi Alberta, ali je njenoj mami pozlilo.

Foto: Printskrin/Happy

Posle Milijane izašao Alberto

Milijana Božić je prva učesnica koja je napustila vilu Parova!

- Nisam očekivala da će se Milojko pojaviti u studiju, ali sam presrećna što sam uopšte dospela u finale. Od Milojka sam mlađa 53 godine, ušla sam udata, a izašla razvedena - rekla je Božićeva, a smešio joj se Era Ojdanić koji se tu našao.

Foto: printscreen/TV Happy

Milijana Božić prva napustila Parove

Ona je iz "Parova" izašla nasmejana i poručila svima da ih čeka u studiju.

Voditeljka rijalitija Jelena Maćić na samom početku pozvala je učesnike u dvorište gde ih je dočekala muzika uživo. Hor u dvorištu vile je ulepšao početak večeri pesmom "Tamo daleko". 

Bivši takmičari pristižu da bi ovo veče ulepšali svojim prisustvom.  POGLEDAJ GALERIJU

Učesnici rijalitija "Parovi 8" spremili su se za finalno veče, a glavna nagrada je kruna i 30.000 evra.

Svi se pitaju ko će biti novi pobednik ovog rijaliti programa, a žene i muškarci spremili su se za ovaj svečani trenutak.

Đina i Đorđe Tomić pojavili su se u rijalitiju kao specijalni gosti, a svi znaju da su nedavno dobili bebu.

"Osečam se fantastično, izašli smo u nezgodnom trenutku, ali beba raste, sve je super", rekla je Đina.