Učesnici "Parova" potvrdili pisanje Srpskog telegrafa! Milijana: Sa Požgajem bih bilo gde imala se*s!


IZVOR: Tijana CVEJANOVIĆ - 11.04.2019 | 03:35


Aleksandar i Bogdanovićka više ne kriju da su pre nekoliko dana bili intimni u tajnoj sobi.

Foto: Prntscrin

Aleksandar i Milijana...

Aleksandar Požgaj potvrdio je pisanja Srpskog telegrafa da je imao seks sa Milijanom Bogdanović u tajnoj sobi i otkrio da ga je kontroverzna učesnica celog ispipala i odmerila.

- Milijana dobro zna koliki mi je, ona zna veličinu mog. Pre neki dan sam joj rekao malo da se udalji, da se ne lepi toliko za mene - priznao je Požgaj i šokirao sve u vili dok je Bogdanovićka ludela i sve vreme vikala da je lažov i da priča gluposti. Nakon što se umirila Milijana je progovorila šta bi sve radila sa bivšim političarem.

Milijana posle nezaboravnog seksa sa političarem ne može više da bude sa Milojkom

- Sa Požgajem bi bilo gde imala seks. Nebitno je mesto, mada sam napolju slobodnija. Ovde mi kamere smetaju, a i moj partner - priznala je Milijana za Hepi televiziju i dodala da jedva čeka da vidi leđa Božiću.

Foto: printscreen/TvHappy

Bli intimni u tajnoj sobi...

- Volela bih da Milojko prvi izađe iz rijalitija, a ja da ostanem sama i Požgaj. U početku bi mi bilo malo teško, ali šta da se radi - provocirala je Bogdanovićka i time izazvala čitavu pometnju u vili. Nakon ovoga Nikola Lakić joj je sasuo u lice šta misli o njoj.

- Razvratnice, bludnice. Nećemo ti dozvoliti da uništiš Požgajev brak - besneo je Lakić, dok ju je Ivan Marinković još brutalnije isprozivao:

- Požgaj ti gura ruke u nedra, pipka po međunožju, a ti se praviš fina, a sve to hoćeš.

Podsetimo da je Milijana posle nezaboravnog seksa koji je imala sa Aleksandrom rešila da ostavi svog starijeg partnera Milojka Božića i prvi put u životu oproba vezu sa muškarcem koji je bliži njenim godinama. Takođe je učesnica "Parova" nakon vrele akcije odmah priznala da bi se udala za njega da može.