DINA VIŠE NIJE ŽIVOJINOVIĆ! Unuka legendarnog Bate napravila ŽIVOTNU PROMENU!


IZVOR: Milica Bobinac - 14.05.2024 | 00:30


Dina se zaklela na večnu ljubav svom izabraniku Lazaru.

Foto: Instagram.com
DINA VIŠE NIJE ŽIVOJINOVIĆ! Unuka legendarnog Bate napravila ŽIVOTNU PROMENU!

Unuka legendarnog glumca Velimira Bate Živojinovića, Dina, juče je izgovorila sudbonosno "da" svom izabraniku Lazaru Đukanoviću, a veliko slavlje bilo je u Kragujevcu odakle je mladoženja.

Dina je blistala u dugoj venčanici ispod koje se ocrtavao njen trudnički stomak, a kako je nedavno otkriveno Dina i Lazar čekaju blizance. Lepa mlada je u petom mesecu trudnoće.

Venčanje je organizovano u tajnosti, a Dina je uzela muževljevo prezime Đukanović. Crkveno venčanje održano je u prelepom ambijentu manastira Drača, u najužem krugu porodice.

Dina je uvek isticala da je bila izuzetno vezana za svog dedu Batu Živojinovića sa kojim je provela i njegove poslednje dane. 

- Od nas šestoro unučadi, a svi smo studirali u inostranstvu, ja sam se jedina vratila da budem sa dedom u poslednjim mesecima njegovog života, i uz babu Lulu i medicinsku sestru Lepu, koja nam je postala član porodice. Tada sam počela da ga doživljavam drugačije. Imali smo ozbiljnije razgovore o poslu i životu. Do tada je sve bilo dečja igra - rekla je tada Dina.

Studije je završila na Sorboni, u Kaliforniji i Londonu, a posebno zanimljivo jeste to da je tema njenog master rada vezana za jednu od najpoznatijih uloga njenog dede - Valtera.

- Studirala sam književnost na Sorboni, komunikacije u Kaliforniji, master iz antiterorizma završila sam u Engleskoj… U Londonu sam radila godinu, dve. Uhvatila me je nostalgija za Srbijom, javila se i depresija i shvatila sam da je ono što mi najviše nedostaje porodica. Kada sam došla kod babe i dede, shvatila sam da je i njima porodica najviše nedostajala. Sve se lepo poklopilo i ostala sam ovde - rekla je ona svojevremno.

Nedavno su Batini posmrtni ostaci iz Aleje zaslužnih građana premešteni u selo Koraćica, gde glumac sada počiva pored svoje supruge Julijane Lule Živojinović, a samom činu pristustvovala je i Dina sa svojim izabranikom.

BONUS VIDEO: