FOTOGRAFIJA IZ PROŠLOSTI POKOJNOG ŽARKA LAUŠEVIĆA: Mima Karadžić "poslao" preminulom kumu emotivnu poruku, ove reči će vas rasplakati!


IZVOR: Republika/M. I. - 16.11.2023 | 20:40


Mima Karadžić se javno oprostio od pokojnog Žarka Lauševića, pa izrazio jednu želju.

Foto: Tanjug/Nemanja Jovanović, youtube/printscreen/Cmc Nadlanu
FOTOGRAFIJA IZ PROŠLOSTI POKOJNOG ŽARKA LAUŠEVIĆA: Mima Karadžić "poslao" preminulom kumu emotivnu poruku, ove reči će vas rasplakati!

Glumac Mima Karadžić se emotivnom objavom na svom Instagram profilu oprostio od svog kuma, poznatog glumca Žarka Lauševića, koji je preminuo juče u 63. godini nakon kraće bolesti. Mima je odao počast svom dragom prijatelju i kolegi, sa kojim je nedavno sarađivao u seriji "Kalkanski krugovi".

Uz fotografiju plakata iz prošlosti, Mima je napisao dirljive reči i poželeo svom kumu da putuje sa anđelima i pozdravi sve drage i voljene ljude koji su već preminuli.

Foto: E-Stock

 

 

- Putuj s anđelima moj dobri kume i pozdravi nam sve drage i voljene, ima ih tamo dosta - napisao je Mima u svojoj objavi na Instagramu.

 

 

Inače, Mima i Laušević su bili veoma bliski , mnogo godina su proveli zajedno, družeći se, a jedan period su čak bili i cimeri što se završilo i kumstvom.

Malo poznata priča je ta da je Laušević bio i kum na Miminom venčanju sa Sunčicom Đurić. U to vreme Mima i Žarko bili su cimeri. Ljubav između Sunčice i Mime nije dugo trajala, pa je svako krenuo svojim putem. Kako se priča, i kumstvo dvojice glumaca postalo je sve tanje i tanje, pa dugo navodno uopšte i nisu bili bliski, pisali su domaći mediji.

BONUS VIDEO: