TANJA BOŠKOVIĆ RAZOTKRILA BATU ŽIVOJINOVIĆA: Nakon toliko GODINA otkrila detalj LJUBAVNE SCENE sa njim, PODIGAO mi je ruku tamo GDE TREBA! (FOTO)


IZVOR: Republika - 23.05.2022 | 20:27


Tanja Bošlković otkrila detalje snimanja ljubavnih scena sa Batom Živojinovićem

Foto: youtube.com/printscreen
TANJA BOŠKOVIĆ RAZOTKRILA BATU ŽIVOJINOVIĆA: Nakon toliko GODINA otkrila detalj LJUBAVNE SCENE sa njim, PODIGAO mi je ruku tamo GDE TREBA! (FOTO)

Tanja Bošković evocirala je uspomene na glumačku legendu Batu Živojinovića, te je otkrila da je i ljubavnim scenama bio džentlmen i da je imala prilike da uči od jednog od najboljih domaćih glumaca:

- Zamislite tu sreću da u prvom svom filmu učim od Bate i od Bekima (Fehmiju). Dva velemajstora upravo u onim stvarima o kojima pojma nisam imala. Sa Batom sam igrala zaista mnogo. On je bio čovek zaštitnik. I ja sam se osećala bezbednom u njegovom društvu. On je svoje partnerke umeo da zaštiti od svega. Osećala sam se kao princeza i potpuno zaštićena od svega, čak i od hladnoće. Bata nije dozvoljavao da mi bilo šta fali čak i usred ničega. Bio je elegantan i džentlmen - rekla je Tanja.

Foto: ATA Images

Bata Živojinović

 

Ona se potom prisetila i ljubavne scene koju je imala sa Batom:

- Veliki džentlmen, da se ja ne osećam loše kao mlada žena. Bio je veoma delikatan i veoma fin - rekla je i dodala:

- Bata nije davao savete. Ništa da se primeti. Ali ako ste pametni, vi učite gledajući. Napravila sam gest dole, ni neznanjući gde je kadar, a on mi je samo podigao ruku tamo gde treba. I to je bilo to, bez priče. Sve iz radnje, sve iz sukoba, tačno tamo gde treba. Ali za to morate biti ON. Ima takvih ljudi i danas - Rade Marjanović, Miki Krstović. To su moja dva druga i sapatnika - rekla je Tanja Bošković, piše Kurir.

BONUS VIDEO: